ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL - Türkiye Kulüpler Arası Gençler İl Birinciliği müsabakalarında A ve B kategorisinde mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, müsabakaları çift kupa ile tamamladı.

 

Van’da düzenlenen müsabakalara 2 ayrı kategoride yapıldı. Müsabakalara A ve B kategorilerine 2 ayrı katılma katılan Van Büyükşehir Belediyespor Voleybol Genç Kızlar takımı, her kategori de 6 takımın yer aldığı müsabakalarda kategorileri birincilikle tamamladı. 2 kategoride mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Voleybol Genç Kızlar takımları, 2 kategoriyi kupayla tamamladı.

 

KUPALAR BAŞKAN YİĞİT’E VERİLDİ

Van Büyükşehir Belediyespor Voleybol Genç Kızlar takımları göstermiş olduğu büyük gayret sonucu kazandıkları il birincilik kupalarını, Van Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Öner Yiğit’e takdim etti.

 

 

GENÇ KIZLARA RESMİ HESAPTAN TEBRİK

Van Büyükşehir Belediyespor resmi sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada kupa kazanan sporcu ve antrenörler tebrik edildi. İşte yapılan o açıklama: “Türkiye Kulüpler Arası Gençler İl Birinciliği müsabakalarına iki ayrı grupta katılım sağlayan Voleybol Genç Kızlar kategorisindeki takımlarımız, il birinciliğini kazanmışlardır. Emeği geçen Antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyoruz.”

 

Editör: TE Bilisim