ŞEHRİVAN ÖZEL - İpekyolu Belediyesi bugün onbinlerce insanın katıldığı bir iftar programı düzenliyor.

İpekyolu Belediye Başkan V. Cemil Öztürk, belediyecilik anlamında bir ilke daha imza atıyor. Göreve geldiğinden beri önemli hizmetlerin öncüsü olan son dönemlerde kent estetiği noktasında yaptığı dokunuşlarla büyük takdir gören Öztürk bu kez de Van'ın en büyük iftar sofrasını hazırladı.

 

HAZIRLIKLAR TAMAM AKŞAM REKOR VAR!

Günlerdir sosyal medyada ve çeşitli mecralarda hazırlığı yapılan büyük buluşma için hazırlıklar tamamlandı. Dün akşam saatlerinden itibaren Van'ın en büyük caddesi olan Cumhuriyet Caddesi'ne sandalyeler ve masalar taşındı. Hazırlıklar sabah erken saatlerden itibaren de devam etti. Cumhuriyet caddesinde onbinlerce masa ve sandalye yerleştirildi. Cumhuriyet Caddesi'nin bir başından bir başına konulan sandalyelerde on binlerce insan bu akşam hep birlikte iftar yapacak.

 

BÖYLESİ YOK!

Daha önce hiç bir dönem yapılmayan iftar sofrası aynı zamanda Van için de bir rekor olacak. Daha önce 50 bin kişinin üzerinde Vanlının katılımıyla kırılan En Kalabalık Kahvaltı Sofrası rekorundan sonra bu kez de Van'da En Kalabalık İftar sofrası rekoru kurulacak. İftar programından sonra gece boyunca da konserler ve bazı etkinliklerin yapılması bekleniyor.

 

İŞTE DEV HAZIRLIĞIN FOTOĞRAFLARI

Editör: TE Bilisim