Gazeteci Ayhan Yazlık'ın başkanlığa seçilmesinden sonra çalışmalarını belirgin şekilde artıran ve adından söz ettiren bir oluşum haline gelen Anadolu Basın Birliği Van Şubesi, düzenlenecek olan fotoğraf yarışması için medya mensupları ile bir araya geldi. Bak Hele Bak Yusuf Konak kahvaltı salonunda düzenlenen programda yapılacak olan fotoğraf yarışması hakkında genel bilgiler aktarıldı.

Anadolu Basın Birliği Van Şubesi tarafından düzenlenen Fotoğraf yarışması, tanıtım programı hakkında bilgiler aktaran ABB Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık; “Öncelikle yaptığımız davete icabet ederek, programımıza katılım sağladığınız için hepinize çok teşekkür ederiz. Hepimiz aynı camianın mensuplarıyız. Gayemiz, Van ilimizin daha iyi bir şekilde tanıtımı yapılması konusunda çalışma sergilemek. Fotoğraf yarışmamızın ana teması, ‘Van’da akşam’ ilimizin ne kadar güvenilir bir il olduğu, akşamları Van sokaklarının çok canlı ve rengârenk olduğunu anlatmaktır. Yaptığımız çalışmalarda, ilimizde görev yapan birçok kamu personelinin, akşamları Van caddelerini görmediği ve Van’ın akşam görüntüsünden bihaber olduğunu gördük."

 

HERKES KATILABİLECEK!

"Bu anlamda düzenlediğimiz Fotoğraf yarışması ile özelikle 15 Mart ve 5 Nisan tarihleri arasında, Van Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Van Shopping Festivali’nin ilimize verdiği hareketliği ölümsüzleştirmektir. Yaptığımız bu çalışma çerçevesinde, Hacıoğlu unlu Mamulleri,  DAKA, VEDAŞ ve Van Ticaret ve sanayi Odası’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. VEDAŞ tarafından şehir merkezinin aydınlatılması ile ilimizin rengârenk bir görünüme kavuşması, insanlara huzur ve güven vermiş bulunmaktadır.  Anadolu Basın Birliği (ABB) olarak, kentimizin bu birlikteliğini daha etkin hale getirmek anlamında bir katkı sunabilmektir. Düzenlenen fotoğraf yarışması tüm halkımıza açıktır."

 

İŞTE KRİTERLER

"Van Shopping Festival kapsamında 15 Mart - 5 Nisan tarihleri aralığında çekilmiş sanat değeri yüksek fotoğraflarla, Van caddelerinin akşam görünümü. Her fotoğrafçı en fazla 2 eser ile yarışmaya katılabilecektir. Tarafsız bir şekilde seçilen Jüri üyelerinin belirleyeceği fotoğraflar dereceye girebilecektir. ‘İyi bir siyasetçi gelecek seçimleri, iyi bir devlet adamı ise gelecek nesilleri düşünür’. Anadolu Basın Birliği (ABB) olarak, bizden sonraki nesillere iyi bir memleket bırakmak için çaba gösteriyoruz. Şimdiden yarışmaya katılacak olan herkese başarılar diliyorum” diyen Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık, kendilerine destek olan herkese minnettar olduklarını sözlerine ekledi. Düzenlenecek olan yarışma hakkında ayrıntılı bilgileri www.anadolubasinbirligi.com adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

 

Editör: TE Bilisim