DoubleTree By Hilton ile Trend Kurumsal Medya tarafından düzenlenecek açık hava konseriyle Van’da yeni bir etkinliğe imza atılacak. Merve Özbey’in sahne alacağı açık hava konseri 12 Ağustos’ta DoubleTree By Hilton Van Otel havuz başında yapılacaktır.

 

Van’ın ilk beş yıldızlı oteli olan ve yaptığı etkinlikler ile Van’a yenilikler katan DoubleTree By Hilton Van, kentin önemli medya organizasyonlarından bir tanesi olan Trend Kurumsal Medya işbirliğinde Van’da yeni bir etkinliğe imza atacak. DoubleTree By Hilton Van Otel havuz başında yapılacak olan açık hava konserine Antalya, Bodrum gibi önemli turistik yerlerde sahne alan ve Türkiye’nin önemli sanatçılarından bir tanesi olan Merve Özbey getirilecek. 12 Ağustos’ta düzenlenecek olan açık hava konseri 20:00’da başlayıp gece 24:00’a kadar devam edecek.

 

VAN’A YENİLİK KAZANDIRILIYOR

Yapılacak olan etkinlikle ilgili bilgiler veren Trend Kurumsal Medya Yöneticisi Muhammed Hatipoğlu, etkinliğin Van için önem taşıdığını söyledi. Hatipoğlu şu ifadelere yer verdi; “Van’a uluslararası marka ile değer katan DoubleTree By Hilton Otel ile yapmış olduğumuz etkinlik kapsamında bir açık hava konseri düzenliyoruz.”

 

HATİPOĞLU: AMAÇ İNSANLARI VAN’A GETİRMEK

Yapmış oldukları etkinliğin amacını da açıklayan Hatipoğlu, “Hem yerli hemde yabancı turistleri Van’a getirmek amaçlı böyle bir etkinlik yapıyoruz. Bu kapsamda son yıllarda Van’a akın eden İranlıları burada tutmak ve daha fazla Van’a çekmek diğer amaçlarımızdan bir tanesi. Turizmi geliştirmek, insanları Van’a getirmek önemlidir. Antalya, Bodrum, Marmaris gibi turistik kentlerde sürekli tekrarlanan bu tür etkinlikleri Van’da yaparak yerli ve yabancı turistleri ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Van’ın bu şehirlerden bir farkının olmadığını insanlara göstermek istiyoruz” dedi.

 

BEŞ YILDIZLI FARKLILIK YARATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

12 Ağustos’ta ünlü sanatçı Merve Özbey’i Vanlı hayranlarıyla buluşturacaklarını dile getiren Otel Genel Müdürü İrem Tinli Angün ise “Şu ana kadar otelimizde ses getiren farklı organizasyonlara imza attık. İnsanların yoğun iş temposu ardından stres atmaya ihtiyaç duyduklarını da göz önünde bulundurarak meltem esintili, Van Gölü’nün eşsiz manzarasına sahip mekanımızda yaz partisi konseptinde gerçekleştireceğimiz konserde sanatçı Merve Özbey sahne alacaktır. Bugüne kadar insanların ilgisini çeken ve beş yıldızlı organizasyonlarla Van’da farklılık yaratmayı başardık. Van’ın eğlenceyi özlediğini htiğimiz anda hep değişik konseptli etkinliklerle bu eksikliği gidermeye çalıştık. Şimdilerde ise alışılagelen tarzın dışına çıkıp daha güzelini, en özelini Vanlılarla ve yerli, yabancı turistlerimiz ile paylaşmaya hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim