Bu yıl 4’üncü düzenlenen ve muhteşem bir açılış ile başlayan Van Alışveriş Festivali (Van Shopping Fest) Türkiye genelinde de ses getirdi.

 

Van’da start alan ve 20 gün sürecek ve özellikle İranlılar’ın Van akın etmesini sağlayacak olan festival sosyal medya da ülkenin gündemine oturdu. 20 günlük dolu dolu etkinliklerle sürecek olan festival için belirlenen #ŞimdiVandaOlmanınTamZamanı etiketiyle de twitter’da Van konuşuldu. Van atılan binlerce mesajla Türkiye’nin 1 numaralı gündemi oldu.

 

VAN TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

Van'da bu yıl 4'üncüsü Van Valiliği himayesinde düzenlenen Van Alışveriş Festivali (Van Shopping Fest) açılışı önceki yapıldı.Günler öncesinde yapılan hazırlıklar sonunda Van Shopping Fest bugün açılışı yapıldı. Bir takım etkinliği yapıldığı festival kapsamında son etkinlik akşam saatlerinde yapılan havai fişek gösteri ile tamamlandı.

 

 

Akşam saatlerinde tamamlanan havai fişek gösterisinin ardından Van sosyal medya hesabı Twitter üzerinden gündem yaratmaya başladı. #ŞimdiVandaOlmanınTamZamanı etiketiyle başlayan sosyal medyada gündem olma çalışmaları 10-15 dakikalık sürenin ardından Türkiye gündemine oturdu. Atılan binlerce twittin ardından Van TT listesinde ilk sıraya yerleşti. Kenttin kenetlendiği Twitter'da Van için önemli mesajlar paylaşıldı. Tam anlamıyla bir Van seferberliğinin yapıldığı sosyal medya kampanyasında gözler bir kez daha Van’a çevrilmiş oldu.

Editör: TE Bilisim