ŞEHRİVAN SPOR: HAMİT KARAKUŞ - Erzurum’da sezon öncesi kamp yapan Van Büyükşehir Belediyespor’un kampı tamamlandı. Kampın son gününde Keçirengücü ile hazırlık maçı yapan Vanspor, bu maçtan 4-2 mağlubiyetle ayrıldı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, sezon öncesi kampını tamamladı. Kampın son gününde bir de hazırlık maçı yapan Vanspor Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Vanspor bu maçta hakeminde kötü yönetimiyle maçı 4-2 kaybetti. Maçın ilk yarısında vasat bir futbol sergileyen Vanspor, ikinci yarıda ise yaptığı değişikliklerle maçı 4-2 mağlup tamamladı.

 

 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

Maça iyi başlamayan Van Büyükşehir Belediyespor maçın ilk dakikalarında penaltıdan gol yedi. Keçiörengücü’nün penaltıdan golü. 17 numaralı futbolcu kaydetti.

 

 

Maçın ikinci golü de Keçiörengücün’den geldi. Keçiörengücü’nün ikinci gölünü de 17 numaralı futbolcu kaydetti.

 

Maçın ikinci yarısına değişikliklerle başlayan Vanspor, İkinci yarıda 17 numaralı futbolcu ve 19 numaralı futbolcunun golleriyle skoru 2-2’ye getirdi.

 

 

Maçın son dakikalarında Keçiörengücü 30 ve 10 numaralı futbolcunun golleriyle maçı 4-2 kaybetti.

 

Vanspor’un oyuncuları sonraki gün ter antrenmanının ardından kampı tamamladı.

 

 

Erzurum kampını Şehrivan'a değerlendiren Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, "Erzurum kampı güzel geçti. Zaten buraya maç yapmaya geldik. Maçlarda yaptık. Son rakibimiz de özellikle ikincilik ekibinden güçlü bir ekip seçtik. Bölüm bölüm iyi oynadığımız zamanlar oldu, bölüm bölüm kötü oynadık. Ancak verimli bir kamp oldu. Aşağı yukarı son açılış maçından itibaren inşallah lige hazır olacağız" dedi.

 

Editör: TE Bilisim