ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÖNDER ALTINAL - Van Büyükşehir Belediyesi’nde Taşeron İşçilerin sürekli çalışma kadrolarına geçiş başvuru sonuçları açıklandı. Peki kabul edilenler dışında kimler neden red edildi. İşte red listesi ve red nedenleri...

 

Büyükşehir Belediyesi internet sayfasında yapılan açıklamada kadroyla ilgili şu bilgiler yer aldı:

 

"696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında  yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucu  sürekli işçi kadrosuna geçiş için sınava girmeye hak kazanan ve hak kazanmayanlara ait listeler aşağıda yayınlanmıştır. 1 Ocak 2018 tarih 30288 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında  Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına Veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine  İlişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esasların" "İlan" başlıklı 10 uncu maddesinde "İnceleme sonucunda şartları taşıdığı ve taşımadığı tespit edilenlerin listesi internet veya kurumca belirlenecek şekilde  ilan edileceği ve bu ilanın tebliğ yerine geçeceği" hükmüne istinaden ilgili kişilere ayrıca tebligat  yapılmayacaktır."

 

İTİRAZ SÜRESİ VE YERLERİ BELLİ!

İtiraz süre ve yerin bilgilerinin de verildiği açıklamada;

"İTİRAZ SÜRESİ: İlana itirazlar ilan tarihinden itibaren 9 Mart 2018 Cuma günü mesai bitimine  kadar evrak kayıt tarih ve sayısı alınarak gerekçesi belirtilmek suretiyle  yazılı  olarak ve şahsen yapılacaktır.

İTİRAZ YERİ: Van Büyükşehir Belediyesi, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı (Genel Evrak Kayıt)'na yapılacaktır.

İlan edilen listeler kesin olmayan listelerdir. Sürekli işçi kadrosuna geçirilenlerden şartları taşımadığı tespit edilenlerin herhangi bir tazminat ödenmeksizin istihdamına  son verilir. Yanıltıcı bilgi ve belge sunmak suretiyle bu madde hükümlerinden yararlandığı tespit edilenlere istihdam süresince yapılan ödemeler genel hükümlere göre tahsil edilir." denildi.

 

 

TÜM RED LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN!

 

 

Editör: TE Bilisim