Sadece Van’ın değil bölgenin cazibe merkezi haline gelen Van AVM, bayram boyunca düzenlediği eğlencelerle kentin en gözde mekanı oldu. Dünyanın en neşeli çizgi film karakterleriyle doyasıya eğlenen çocuklar düzenlenen atölyelerde kendilerine çanta ve bayram şekeri yaptı.

 

Van AVM’den yapılan açıklama göre; Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan ve çevre illerden gelenlerin de odak noktası olan Van AVM bayramda da kentin en hareketli mekanı olmayı başardı. Üç gün boyunca binlerce ziyaretçinin akın ettiği Van AVM, birbirinden renkli ve coşkulu etkinliklerle tam anlamıyla bayram yeri oldu.

 

 

Van AVM’de bayram süresince 7’den 70’e herkes keyifli saatler geçirdi. Bayramın tadını en çok çocuklar çıkardı. Düzenlenen özel atölyelerde kendi emekleriyle birbirinden renkli çantalar ve bayram şekerleri hazırlayan çocuklar, en çok müzikli çocuk tiyatrosunda eğlendi. Dünyanın en neşeli çizgi film karakterlerinden Niloya ve yakın arkadaşı Tospik’le buluşan çocuklar ünlü karakterlerle oyunlar oynadı, şarkılar söyledi. Babalar günü ile aynı güne denk gelen bayramın üçüncü gününde ise özel karikatürist etkinliği herkesin ilgi odağı oldu.

 

Çevre illerden gelenlerle birlikte çok yoğun üç gün geçiren Van AVM’deki esnaf da hem bayram, hem Babalar Günü nedeniyle hareketlenen işlerden oldukça memnundu.

Editör: TE Bilisim