ŞEHRİVAN ÖZEL - AK Parti'de 24 Haziran seçimleri öncesi önemli bir kavşak olan listelerin belirlenmesi sürecinde sona gelindi. 21 Mayıs Pazartesi günü itibariyle açıklanacak olan listelerle ilgili çalışmalar sürerken kulislerde isimler konuşulmaya başlandı bile. 

Bu anlamda listeler ile ilgili bizzat kendisi ilgilendiği bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarının 24 Haziran seçimleri için yoğun mesai harcadığı öğrenildi. Bu anlamda da aday listesinde her il için sürpriz isimlerin yer alması bekleniyor. AK Parti aday listesinde illerin birinci sırasında tanınmış isimlerin, bakanların ve genel başkan yardımcılarının yer alacağı iddia edildi. Van da 1'inci sırasına A takımının eski isimlerinden birisinin gönderileceği iller arasında yer aldı.

 

İŞTE VAN'IN 1 NUMARASI DENİLEN İSİM!

Şehrivan Gazetesi'nin kulislerden edindiği bilgilere göre Van'ın 1 numarası da belli oldu. Van listesi ile ilgili yoğun çalışmalar sürerken Erdoğan ve kurmaylarının yaptığı çalışma ile Van'a bölgeden bir milletvekili olan Cevdet Yılmaz'ın gönderileceği öğrenildi. 

Mecliste güçlü bir liste kurmak için hazırlanan AK Parti'nin Van'da Cevdet Yılmaz öncülüğünde oluşturacak bir liste ile birlikte bölgesel dengeleri dikkate alacağı öngörülürken listede, eski isimlerin de 2 ve 3 numarada yer bulacağı bilgisi edinildi.

(Kaynak: Şehrivan Gazetesi)

 

Editör: TE Bilisim