ŞEHRİVAN HABER: ERDAL ERBAŞ - Ak Parti Milletvekili aday adayı Sıracettin Ünlü, seçim çalışmaları kapsamında basın ve başarılı öğrencilerle bir araya geldi. 

 

24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimlerde Ak Parti Milletvekili aday adayı olan Sıracettin Ünlü, Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) düzenlemiş olduğu Genç Türkiye Kongresinde başarılı olan 7 öğrenci ve aileleri ile basın mensuplarıyla bir araya geldi. TÜGVA il başkanı Adem Özer’de toplantıda hazır bulundu. 

 

“MÜCADELE EDECEĞİZ”

 

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Milletvekili aday adayı Sıracettin Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da gençlere önem verdiğine dikkat çekti. Ünlü, gençlerin ülke yönetiminde söz sahibi olması gerektiğine vurgu yaparak, gençlerde intihar vakalarının arttığını söyledi. Ünlü, “İntihar vakalarının yanı sıra gençlerde uyuşturucu kullanımı da her geçen gün artıyor. Bu çok ciddi bir sorun. Uyuşturucu kullanımı oransal olarak artıyor. Bu sorunun acilen çözüme kavuşması lazım. Bizde bu sorunun çözümü için mücadele edeceğiz inşallah. Genç nüfusunun da işsizlik söz konusu var kentimizde. Meclise gittiğimizde bu sorunun çözümü için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.” Şeklinde konuştu. 

 

Ünlü, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı: “Cumhurbaşkanımızın ve Partimizin sunduğu fırsat doğrultusunda bu kutsal davanın bir neferi olarak vekil adayı oldum. Hep beraber geleceğin inşasında rol alalım.” Dedi. Ünlü, İstanbul programı için gençlere verdiği önemi vurgulayıp 7 gence başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim