Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Edremit ilçesi geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin gündemine oturdu. Kaymakam olarak görev yaptığı ilçede görevden alınan belediye başkanının yerine başkan vekili olarak atanan Atif Çiçekli’nin Edremit’e yönelik dev projeleriyle konuşulmaya başlayan ilçe için sosyal medyada oluşturulan kampanyaya büyük destek geldi.

 

Edremit Belediye Başkanlığı’na geldikten sonra büyük projeleri ve heyecanlandıran çalışmaları ile dikkat çeken Atif Çiçekli’nin Edremit Sahil Bandı Projesi ile ilgili adımından sonra Van’dan önemli bir destek geldi. Sahildeki yapıları kaldırın Edremit’e dev bir sahil bandı yapılmasını öngören projesi ile öne çıkan isim olan Başkan vekili Çiçekli’nin bu projesi her ne kadar yargı engeline takılsa da Çiçekli krizi çözmüş ve geçtiğimiz günlerde sahildeki yapıların yıkımına başlamıştı. İlçede gece gündüz yaptığı çalışmalar ile öne çıkan bir isim halien gelen Çiçekli’nin başlattığı dönüşüm konuşulmaya devam ederken sosyal medyadan da kendisine büyük bir destek geldi.

 

 

#EDREMİTVANABAKAR MESAJLARI İLE TÜRKİYE EDREMİT’E BAKTI!

Çiçekli’nin yaptığı çalışmalar sürerken Sosyal Medya sitesi Twitter’dan #EdremitVanaBakar etiketi (hashtag) ile bir kampanya başlatıldı. Sosyal medyanın tanınan isimlerden Burhan İnan ve Yavuz Kuşan tarafından başlatılan kampanya kısa sürede büyük bir ilgi gördü. Edremit’te başlayacak olan projenin görselleri, Çiçekli’nin çalışmaları, Edremit’in güzelliğine dair bir çok mesajın paylaşıldığı mesajlar kısa sürede Türkiye’nin gündemine otururken #EdremitVanaBakar ile başlayan mesajlar o gece Türkiye’nin en çok konuşulan konularından birisi haline geldi.

 

 

YÜZBİNLERCE İNSANA ULAŞTI!

Kentteki bir çok ismin de katıldığı kampanya Twitter’da Top Trend (En Çok konuşulan) 10 konu başlığından birisi olurken #EdremitVanaBakar etiketiyle yüzbinlerce insanın Edremit farkındalığı oluştu. Belediye başkanı Atif Çiçekli’nin de destek olduğu kampanyada yapılan analizlerin ardından Türkiye genelinde toplam 500 bin kullanıcıya ulaşıldığı belirlendi. Dolaylı olarak 800 bin civarında bir etkileşim yaratılırken önemli çalışmaların yapıldığı bir süreçte gözler bir kez daha Van ve Edremit’e çevrilmiş oldu. Vanlıların hizmet beklentisi ve bu anlamdaki heyecanının da sosyal medyada yansıması gözler önüne serilirken Çiçekli’ye tam destek mesajları da sıkça paylaşıldı. Başkan Çiçekli de kampanyanın ardından bu etkileşimin oluşması ile ilgili mesaj paylaşarak, destek veren herkese teşekkür etti. 

 

Editör: TE Bilisim