Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına ve gelen diğer bilgilere dayalı olarak Survivor All Star 2018'de yer alacak isimler şöyle:

 

1.TURABİ ÇAMKIRAN

Survivor'da 2 defa şampiyonluk elde eden Turabi, Survivor All Star 2018 kadrosunda yer alan isimlerden.

 

2. AVATAR ATAKAN

Şampiyonluğu bir kere elde etmiş olan Avatar Atakan, şüphesiz Survivor All Star 2018 kadrosunda Turabi'nin en büyük rakibi olacaktır.

 

3. HİLMİCEM İNTEPE

Yine Survivor şampiyonlarından olan Hilmicem, kadroda er alması beklenen en önemli isimlerden birisi.

 

4. NAGİHAN KARADERE

"Kıskanıyosun kızım" sözleriyle hafızalara kazınmış olan Survivor Nagihan, Survivor All Star 2018 kadrosunda yer alacak.

 

5. MERVE AYDIN

Survivor tarihinin en iyi kadın yarışmacılardan olduğunu kanıtlayan Merve Aydın, Survivor All Star 2018 kadrosunda olacak. Merve ile Nagihan arasındaki çekişme ise izleyenler tarafından merakla bekleniyor.

 

6. DUYGU ÇETİNKAYA

Asi karakteriyle Survivor'da büyük ses getiren Duygu Çetinkaya, Survivor All Star 2018 kadrosunda yüksek ihtimalle olacak.

 

7. SEMİH ÖZTÜRK

 

Survivor'da büyük bir kaosa neden olması beklenen Semih Öztürk'ün Survivor'a katılacak olması izleyenleri daha şimdiden heyecanlandırıyor.

 

8. AHMET DURSUN

 

Gergin haliyle dikkatleri çeken Ahmet Dursun'da Survivor All Star 2018'de yer alması beklenen isimlerden.

 

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Acun Ilıcalı Survivor'ın ne zaman başlayacağına dair, "Bu sene Survivor’ı öne çektik ve iyi oldu. Her sene Ramazan Bayramı da öne geldiği için Survivor’ın başlama tarihini öne çekiyoruz.

Bu sene 21 Ocak’ta başladık seneye ise Survivor 2018’i 5 Ocak’ta başlatacağız. Ramazan Bayramı öne geldikçe bizde Survivor’ı öne çekiyoruz yazı ve sıcağı çok sevdiğim için bu da benim çok hoşuma gidiyor." açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim