Saadet Partisi Van il Başkanlığı Mart ayı İl Divan toplantısı yapıldı. Divanın oluşturulmasından sonra sözü alan il başkanı Özay İlhan Ak Partili isimlere eleştiri yönetirken, geçtiğimiz günlerde Şehrivan'ın da manşetine taşdığı Atalay'ın müjdelerini isim vermeden eleştirdi.

Açıklamasında "Refarandum dolayısıyla iktidarın bakanlarının ve vekillerinin Van'ımıza günü birlik gelip gittiklerini görmekteyiz. Gören diyecek yeni iktidar olmuşlar gören diyecek Van'dan yeni vekil seçilmişler. Vaatler veriyorlar yapacağız edeceğiz diyorlar. 5’i bir yerde müjdeler veriyorlar." sözlerine yer veren İlhan, verilen müjdelerle ilgili olarak: "Çevre yolu yapılacakmış, Et Süt Kurumu yapacaklarmış, Organize Hayvancılık bölgesi kurulacakmış, Zehra Üniversitesini ‘de kuracaklarmış, Vanspor düştü düşecek kurtaralım diyen yok Stadyumda yapacaklarmış mış… Gülermisin? Ağlarmısın?  Vekillerden hayır yok bunu biliyoruz." sözlerine yer verdi.

 

EDREMİT'TE YAPILANLARI GÖRMEZDEN GELEMEYİZ

İlhan konuşmasında Edremit'te yapılan çalışmalara da değinirken: "Diyorlar ki; Başkan sende hep Van'ın sorunlarını söylüyorsun hiç iyi şeylerde mi olmuyor?  Elbette iyi şeyler de oluyor. Van'da güzel işler yapanlar yok mu var onlarında hakkını teslim edelim Van TSO’nun gayretiyle İranlılar şehrimize daha fazla gelmeye başladı bir kısım esnafımızın yüzü güldü Ticaret odası başkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Edremit’te de yapılanları görmezden gelemeyiz. Sayın Kaymakamımızın azmine gayretine yaptıklarını da takdir ediyoruz. Bizler bu memleket için hayırlı iş yapanları mutlak suretle destekleriz. Saadet Partili olmak hayra motor şerre fren olmaktır kısaca; Her devrin adamı olmak değil, Her devirde adam olmaktır. O yüzden bizden kimse yalakalık beklemesin biz yanlışlara evet diyemeyiz. Bu ülke içinde Van’ımız içinde HAYIR söyler HAYIR dileriz.’’ şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilisim