Türkiye'nin yüreğine bir yara açan 14 kişinin şehit olduğu Kayseri saldırısına tepkiler çığı gibi büyüyor. Bir çok canın yitirildiği terör saldırısı sonrası her kesimden saldırıya lanet yağarken SP Van İl Başkanlığı da yaptığı bir açıklama ile saldırı lanetledi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Saadet Partisi Van il başkanlığı olarak Kayseri'de askerlerimize yönelik olarak yapılan saldırıyı ve bugüne kadar yapılan tüm terör saldırılarını bütün nefretimizle lanetliyoruz. Saldırılarda hayatını kaybeden askerlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yaşanan onlarca patlamada bugüne kadar bir çok sivil, asker, polis, korucu, çoluk çocuk kadın erkek demeden insanlarımız katledilmiştir. Ülkemizin her tarafına adeta güvensiz hale getirmeye çalışan terör örgütleri ülkede kaosa zemin hazırlamaya çalışmaktadır.

 

ÇÖZÜM SÜRECİNDE...

Siyonizm’in güdümündeki emperyalist devletlerin plan ve programlarının uygulayıcısı konumunda ki taşeron terör örgütlerine karşı ülkemizin terörle mücadele anlamında yaptıklarını mutlak suretle gözden geçirmesi gerekmektedir. Bugün Suriye ve Irak sınırlarından ülkemize hangi ülkelerin yabancı istihbaratlarının hangi teröristlerin girdiği belli değildir. Çözüm sürecinde ülkenin dört bir yanına bombaları yığınak yapanlar bugün bombalarını patlatarak ülkemizin evlatlarını katletmektedir.                       

 

KINAMAK HERKESİN GÖREVİ, ŞİMDİ TEDBİR ALMAK LAZIM

Kınamak, lanetlemek herkesin görevidir fakat bugün teröre karşı ciddi tedbirler alınması gerekmektedir. Ateş düştüğü yeri yakmakta ve her geçen gün evlerimize ateş düşmektedir. Saadet Partisi Van il Başkanlığı olarak Ülkemizin birlik ve beraberliğini kasteden tüm kesimlere karşı gerekli tüm tedbirlerin alınması temennisiyle Aziz Milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor yaşanan bu saldırının son olmasını diliyoruz.

Editör: TE Bilisim