İstanbul Şişli İlçe Kaymakamlığı, Ak Parti Şişli İlçe Teşkilatı ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla Van Şehit Kemal Görgülü İlk-Ortaokulu’nda müzik sınıfı oluşturuldu.

 

‘Gönül Köprüsü’ çalışmaları kapsamında Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’nde birçok okula bilim sınıfları, kütüphane, müzik sınıfları ve eğitimi destekleyen çalışmalar yapan Şişli İlçe Kaymakamlığı, Ak Parti Şişli İlçe Teşkilatı ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün be seferki durağı Van oldu.

 

ÖĞRENCİLERE HEDİYELER DAĞITILDI

Etkinlik öncesi, öğretmenler odasında Okul Müdürü İrfan Öztürkçü’den okul hakkında ve öğrencilerin eğitim başarısı ile ilgili bilgiler alan heyet, daha sonra okul bünyesinde oluşturulan müzik sınıfını gezdi. Oluşturulan müzik sınıfının teşrif ve donanımının Şişli İlçe Kaymakamlığı, Ak Parti Şişli İlçe Teşkilatı ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılandığını belirten okul müdürü Öztürkçü, sınıfın gerek kapasite, gerekse donanımının ileriki zamanlarda daha fazla genişletileceğini söyledi. Oluşturulan müzik sınıfının açılışının ardından heyet, İstanbul’dan getirilen hediyeleri, öğrencilere dağıttı.

 

“YETER Kİ GÖNÜLLER BİR OLSUN”

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Ak Parti Şişli İlçe Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Gülşen Dölek, eğitime katkı anlamında bu tür çalışmaları Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’nde sıklıkla yaptıklarını belirterek, en temel amaçlarının ise Batı-Doğu kaynaşmasını sağlamak olduğunu söyledi. 6 yıldan bu yana birçok şehirde kütüphane, bilim sınıfı, müzik sınıfı ve çocuklara çeşitli hediyeler verdiklerini belirten Dölek şunu vurguladı: “Yeter ki gönüller bir olsun.” Çatak ilçesinde de yine eğitime katkı anlamında bilim sınıfı oluşturduklarını ifade eden Dölek, Doğu ve Güneydoğu’da çocukların sosyal anlamda kendilerini geliştirmeli için farklı çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

 

İpekyolu Şehit Kemal Görgülü İlk-Ortaokulu’nda yapılan etkinliğe İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Sait Çakırtaş, Van Ak Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan. Ak Parti Şişli İlçe Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Gülşen Dölek, Milli Eğitim Müdür Vekili Celal Gezici, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, AK Parti  Belediye Meclis Üyesi Salih Özbey, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Editör: TE Bilisim