Bursa'da Yüksek İhtisas Hastanesi'nin Mudanya Yolu üzerindeki ek hizmet binasında Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde sekreter olarak çalışan Arzu Özkan, geçen 6 Şubat günü çalıştığı hastanede, kendisini rahatsız ettiği için iki ay uzaklaştırma cezası almasına neden olduğu emekli polis memuru arkadaşı Orhan Bulut'un silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna isabet eden 2 kurşunla yaralanan ve aynı hastanede ameliyata alınan Arzu Özkan taburcu edilmesine rağmen yürüme sıkıntısı çekiyor.

 

İki düğmesi açıktı diye iki el ateş etti

 

'ÖMÜR BOYU HAPSİ' İSTENİYOR

Hastanedeki güvenlik kameralarının kaydettiği olay sonrası teslim olan ve çıkartıldığı mahkemece tutuklanan 2 çocuk babası Orhan Bulut hakkında Bursa 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

 

İki düğmesi açıktı diye iki el ateş etti

"TİŞÖRTÜNÜN İKİ DÜĞMESİ AÇIKTI"

Çıktığı ilk duruşmada Arzu Özkan ile tanıştıktan sonra eşini boşadığını söyleyen Bulut, "Arzu'nun telefonunda tanımadığım erkeklerin numaraları gördüm: 'Bu ne diye sordum' tartıştık. Buna sinirlenip polise giderek benden şikayetçi oldu. Davranışı zoruma gitti. Olay günü konuşmak için yanına gittim. Açık kıyafet giymişti. Bir de tişörtünün iki düğmesi açıktı. Belimdeki silahı çıkartıp iki el ona ateş ettim. Amacım öldürmek değildi. Pişmanım ondan ve ailesinden özür diliyorum." dedi. Duruşmada ifade veren Arzu Özkan ise Bulut'tan şikayetçi oldu.

İki düğmesi açıktı diye iki el ateş etti

 

"BU ZAMANA KADAR FİSKE VURMADIM"

Orhan Bulut'un yargılanmasına devam edildi.  Çıktığı ikinci duruşmada pişmanlık duygularını tekrarlayan Bulut,  önceki ifadesinin yanı sıra, "Hakim bey Arzu'yu gerçekten çok seviyorum. 2.5 yıllık arkadaşlığımız süresince kendisine bir fiske dahi vurmadım. Olay günü kendimde değilim. Amacım onu öldürmek değildi. Çok üzgünüm. Ben tahliyemi istiyorum.” dedi.
Tanıkların dinlendiği duruşma sonrası mahkeme heyeti duruşmayı ertelerken sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

 

İki düğmesi açıktı diye iki el ateş etti



İki düğmesi açıktı diye iki el ateş etti



İki düğmesi açıktı diye iki el ateş etti

Editör: TE Bilisim