ŞEHRİVAN HABER: HAMİT KARAKUŞ - Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından Gazetemiz Muharibi Haber Müdürü Önder Altınal’a şeref beratı verildi.

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentte değer katan, çalışmaları ile binlerce kişiye ulaşan Van’ın güzelliklerini resmederek halkın beğenisine sunan Fotoğraf sanatçıları Musa Talaşlı ve Ahmet Fatih Sönmez’in yanı sıra, Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından yılın en başarılı haberini yaparak Türkiye Birincisi olan Rıdvan Can. Anadolu Basın Birliği Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilen Ayhan Yazlık ve yaptığı özel haberlerle kentte kangren olmuş sorunları gazete gündemine taşıyan, kamuoyu oluşmasına sebep olan Önder Altınal’a şeref beratı takdim etti.

 

TAKVA: KÜLTÜR OLUŞMASINI İSTİYORUZ

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva takdim programında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Van dünyanın en güzel şehridir. Bu güzelliğe kim katkı sunuyorsa, bizim için çok değerlidir. Biz de gerek sosyal medyada, gerekse halk arasında başarılı çalışmalar yapan değerli sanatçılarımızı ve değerli gazetecilere hak ettikleri saygıyı gösteriyoruz. Yapılan çalışmalar çok değerlidir. Başarının takdir edilmesi gerektiğine inanan bir yönetişim anlayışımız vardır. Yaptığımız bu çalışma ile kentte bir kültür oluşmasını istiyoruz. Başarının ödüllendirilmesi, takdir edilmesi gerek, çünkü arkadaşlarımız Van’ın güzelliklerini resmedip, bulundukları platformlarda dünyaya tanıtıyorlar. Bugün ikincisini gerçekleştirdiğimiz şeref beratı takdim programlarımız devam edecek. Çünkü bizim en kıymetli değerimiz Van’dır. Van için yapılan her güzel çalışmaya katkı sunan kim ise onlar da değerlidir.”

 

 

“VANLILARIN EMRİNE AMADEDİR”

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van TSO başta üyelerimiz ve Vanlıların ortak mekanıdır diyerek son olarak, “Odamız tüm birimleri, hizmet binası ile üyelerimizin ve Vanlıların emrine amadedir. Kent yararı, kamu yararı olabilecek her çalışmaya destek veririz. Sergi salonlarımız, duvarlarımız fotoğraf, resim, heykel sanatçılarının hizmetindedir. Kim ki ‘benim bu eserimin sergilenmesi gerek’ diyorsa buyursun gelsin” Şeklinde konuştu.

 

Yapılan değerlendirmelerin ardından Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Fotoğraf Sanatçısı Musa Talaşlı, Ahmet Fatih Sönmez ve Vansesi Gazetesi’nden Rıdvan Can, Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık ve Şehrivan Gazetesi Haber Müdürü Önder Altınal’a şeref beratlarını takdim etti.

Editör: TE Bilisim