Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Birinci Ligi’ne çıkma başarısı gösteren Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye (VEDAŞ) teşekkür ziyaretinde bulundu. 

 

VEDAŞ Şirket Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyaret sırasında kadın futbolculara hitaben konuşan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, “VEDAŞ ailesi olarak dağ kentin futbol meleklerinin bu büyük başarısı bizleri hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Daha önce hırsınız, azminiz ve yüksek enerjiniz kupayı getirecek demiştik ve siz çok çalışarak bunu başardınız. Hepinizi tek tek yürekten kutluyorum. Şimdi önümüzde daha zorlu rakipler var, biz yine inanıyoruz ki birinci ligde de şampiyon olacaksınız ve ülkemizi Avrupa şampiyonalarında temsil edeceksiniz. Sizlerden ilham alan kızlarımıza da çok güzel örnek oldunuz. Artık çalışan ve tüm enerjisini spora adayan kızlarımızın aşamayacağı hiçbir engel olmadığını kanıtladınız. Bu anlamda da sizleri bir kez daha kutluyorum. VEDAŞ olarak amatör sporların desteklenmesini kendimize şiar edindik, bundan sonraki süreçte de maddi ve manevi olarak dağ kentin futbol meleklerinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

“BÖLGEMİZDEKİ TÜM KADINLARA VE KIZ ÇOCUKLARINA KUPAYI ARMAĞAN EDİYORUZ” 

 

Başarının ardında büyük fedakarlıklar olduğunu ifade eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı Antrenörü Cemile Timur ise, “Daha önceki ziyaretimizde VEDAŞ ailesine bir sözümüz vardı ve şükür o sözü tutarak kupayı getirdik. Yıllarca şanssız bir şekilde kapısından döndüğümüz birinci lige nihayetinde bu sene çıktık. Bölgemizdeki kız çocuklarına da karşı sorumlu olduğumuzu biliyorduk, çünkü birçok ailenin bizim başarımıza göre çocuklarını spora yönlendireceğini düşünüyorduk. Biz de yoğun antrenmanlarımız sırasında yorgun düştüğümüz de, o kız çocuklarını düşündük ve onlar için daha çok çalıştık. Bu kupayı sadece kendimiz için değil, bölgemizdeki tüm kadınlar ve kız çocukları için aldığımızın bilinmesini isteriz. Bu zorlu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen VEDAŞ ailesine, Hakkari Valimize, Hakkari İl Emniyet Müdürümüze ve Hakkari İl Jandarma Komutanımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim