Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Vanlılara birbirinden özel iftar sofraları sunan mekanların sayısı her geçen gün artarken özellikle otellerin sunduğu yenilikler fark yaratıyor. Bu anlamda Ramazan öncesinde olduğu gibi, Ramazan ayında da fark yaratan mekanlardan birisi de Otel Elmalı. Edremit’te yeşillikler arasında saklı olan ama Van Gölü’nü ise en güzel açı ile görün otellerden birisi olan Otel Elmalı’da iftar açmanın keyfi bir başka…

 

Van Gölü’nün en güzel mekanlarından biri olarak yaklaşık iki yıldır hizmet veren Otel Elmalı, konaklama imkanının yanında birbirinden güzel tatlarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Van Gölü’nün kıyılarında yeşillikler arasında saklı bir güzellik olan Otel Elmalı Ramazan öncesi sunduğu Van Kahvaltısı gibi unutulmaz tatları iftar için hazırladığı menülerle taçlandırdı. Ramazan’ın gelmesiyle birlikte bir dizi hazırlıklar başlatan Elmalı, deneyimli ekibi ve özel sunumuyla her zamankinden farklı bir Ramazan atmosferi yaşatıyor. Edremit yolu üzerinde,  huzur veren atmosferde hizmet veren Elmalı Otel, on bir ayın sultanı Ramazan ayı süresince usta aşçılarının hazırladığı Türk ve Van mutfağının en seçkin lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.

 

VANGÖLÜ MANZARALI İFTAR KEYFİ

 

Elmalı teras katı ve açık restoranında Vangölü'nün etkileyici, eşsiz doğa manzarası ve fasıl müziği eşliğinde her damak zevkine göre özenle hazırlanan iftar menüleri ile keyifli bir ramazan geçirmek isteyenlerin buluşma adresi olmak için iddialı dururken, Otel yöneticileri de Ramazan’a özel bu hazırlıkları Şehrivan için paylaştı. Gazetemize konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Elmalı Otel Genel Müdürü Bilal Kızıldeniz, “Ramazan ayında geleneksel Türk mutfağını günümüze uyarlayarak misafirlerimize lezzetli yemekler ile keyifli iftar saati yaşatmayı hedefliyoruz. Zengin iftariyelik tabağı ile başlayan iftar menümüz çorba, ara sıcak, ana yemek, tatlı ve içecekten oluşuyor. Bunun yanı sıra Ramazan pideleri, lezzetli çorbalar, börek gibi Türk mutfağının enfes tatlıları, limitsiz içeceklerle donatılmış sofralarımızda misafirlerimize ev sıcaklığı ve konforunda, güler yüzlü bir hizmet sunmak istiyoruz.” dedi.

 

500 KİŞİLİK SERVİS İMKANI!

 

500 kişilik salonunu grup iftarları ve toplantıları için konuklarının hizmetine açarak Ramazan ayını büyük bir coşkuyla karşılayan Elmalı Otel, Osmanlı iftar sofralarının seçkin lezzetleri ve özel Ramazan şerbetleri ile misafirlerinin unutulmaz iftar akşamı yaşamaları için deneyimli ekibiyle konuklarına ev sahipliği yapıyor.


Veysel İZGİ/Şehrivan

 

Editör: TE Bilisim