Şırnak’ta bir grup örgüt mensubu tarafından, kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. DHA'nın haberine göre saldırıda 6 asker şehit oldu. Bugün Mardin Derik'te örgüt mensupları askeri aracın geçişi sırasında bomba patlatması sonucu 4 asker şehit olmuştu.

Edinilen ilk bilgilere göre, yeni Şırnak-Van karayolu Şırnak Cezaevi yakınlarında bulunan kontrol noktasına bir grup örgüt mensubu tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırının ardından çatışma çıktı. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Çatışmanın sürdüğü öğrenildi. DHA'nın haberine göre ise güvenlik kaynakları saldırıda 6 askerin şehit olduğunu bildirdi.

 

YOL GÜVENLİĞİ SAĞLAYAN ASKERLERE YÖNELİK

 AA'nın haberine göre saldırı yapımı süren Şırnak-Van karayolunun güvenliğini sağlayan askerlere yönelik düzenlendi. Saat 17.02 itibarıyla çatışmanın sürdüğü belirtiliyor.   

 

KALABALIK BİR GRUP SALDIRDI

Kalabalık örgüt mensupları grubun roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdığı, askerlerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktığı gelen bilgiler arasında. 

 

 

AYRINTILAR GELİYOR...

 

Editör: TE Bilisim