Van’dan İran şehirlerine ve Kapıköy’e yolcu taşımacılığı yapan Özalp Furkan Turizm yönetimi ve araç şoförleri iftarda bir araya geldi.

 

İran ile Van arasında önemli bir konumda olan Özalp Furkan Turizm, Ramazan ayı dolayısıyla yönetim ve araç şoförleri iftar sofrasında bir araya geldi. Çamlık Restoranda bir araya gelen ve 60 kişiden oluşan yönetici ile şoförler açılan iftarın ardından Özalp Furkan Turizm Merkezinde toplandı. Araç şoförleri İran’a yaptıkları seferlerde yaşadıkları sıkıntıları anlatırken, Özalp Furkan Turizm yetkilileri de araç şoförlerine temennilerde bulundu.

 

 

EN İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Düzenlenen iftar yemeği ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Özalp Furkan Turizm Yetkilisi Musa Kıyatmaz şu ifadelere yer verdi: “Bugün 60 kişilik araç şoförlerinden ve bizim şirketimizin bünyesinde görev alan arkadaşlar ile çalışanlarımız iftarda bir araya geldik. Güzel bir iftar programı oldu hepimiz için. İftar programının ardından arkadaşlar ile şirketimizde bir araya geldik ve yaşadıkları sorunları dinledik. Bu tür görüşmelerimiz devamlı olarak oluyor. Başta İranlı turistler olmak üzere tüm insanlara en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu anlamda da çalışmalarımız devam ediyor.”


ŞEHRİVAN GÜNCEL: HAKİM İNALÖZ

 

 

 

Editör: TE Bilisim