Van’dan İran şehirlerine ve Kapıköy’e yolcu taşımacılığı yapan Özalp Furkan Turizm, İranlıların daha rahat ve konforlu bir yolcu taşımacılığı yapmak için araç filosunu genişletti.

 

İranlıların şu sıralar sıkça geliş-gidiş yaptığı Van’da İranlılar için yeni çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Newroz tatilinde düzenlenen Shopping Fest ile İranlıları ağırlayan Van ardından Turizm Haftası nedeniyle İran’a çıkarma yaptı. İranlı acenteleri Van’a davet eden Vanlılar 3 gün boyunca acente yetkililerini Van’da ağırladı. İranlıların geliş-gidişleri arttırdığı şu sıralar bir adımda ulaşım için geldi. Van-İran arası yolcu taşımacılığı yapan Özalp Furkan Turizm, İranlıların Van’a daha rahat ve konforlu gelip gitmesi için araç filosunu genişletti.

 

 

KIYATMAZ: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Yeni araçlarının tanıtımını yapan Özalp Furkan Turizm yapmış oldukları bu tanıtımları İran’da da devam ettirecek. İranlıların daha rahat ve konforlu bir yolculukla Van’a gelmesi için bu adımı attıklarını söyleyen Özalp Furkan Turizm yetkilisi Musa Kıyatmaz, İranlıların Van’a gelmesi için çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Kıyatmaz, “Bizim için en büyük pazar olan İran pazarı için elimizden geleni yapamaya hazırız. İranlıların Van’a gelmesi demek tüm Van’ın kazanması demektir. Yaklaşık bir ay boyunca Van’da herkes üzerine düşen görevi çok iyi yerine getirdi. Bizde bunu yaparken hep buna özen gösterdik. Şimdi ise araç filomuzu genişlettik ve İranlıların daha rahat ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmaları için yeni araçlar satın aldık.” Dedi.

 

 

İRAN’I VAN’A, VAN’I İSE İRAN’A TAŞIYACAKLAR

Araç filosunun genişletilmesinin yanı sıra aldıkları 10 yeni araçlarla Van-Erdebil ve Van-Tebriz arası yolcu taşımacılığı yapacaklarını söyleyen Kıyatmaz şu ifadelere yer verdi: “Araç filomuzu genişletmemizin yanı sıra ayrıca Van-Erdebil ve Van-Tebriz arası yolcu taşımacılığı için 10 yeni araç aldık. Araçlarımız ile İranlı turistleri daha rahat bir şekilde İran’a kadar götüreceğiz. Hem İranlı misafirlerimiz araç değiştirmeyecekler hem de biz Vanlılar olarak İran’ı görür, İranlıları Van’ımıza daha rahat davet edebiliriz.”


ŞEHRİVAN TURİZM: ÖNDER ALTINAL / ÖZEL HABER

 

 

Editör: TE Bilisim