Türkiye’deki organize sanayi bölgelerinin tamamını temsil eden Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 13 İl’den 22 organize sanayi bölgesini Elazığ’da bir araya getiriyor.

 

Elazığ OSB konferans salonunda Perşembe günü yapılacak toplantıda bölge OSB’lerinin sorunları istişare edilecek. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü’nün başkanlığında yapılacak toplantıya Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli ve Van’daki 22 OSB’nin başkanları ile temsilcileri katılacak. Bölge OSB’lerinin sorunlarının istişare edileceği toplantının ardından Elazığ Organize Sanayi Bölgesi 5. kısımda faaliyete geçen 25 firma ile alt yapı yatırımlarının toplu açılışı yapılacak.

 

İki gün Elazığ’da kalacak OSÜK heyetinin Çarşamba günü ise Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alanı da ziyaret ederek, bölge hakkında bilgi alacağı bildirildi.

Editör: TE Bilisim