Yaklaşık 140 firmayı bünyesinde barındıran Doğu’nun üretim merkezi Van OSB’de sabah saatlerin seçim heyecanı başladı. İki yıldan fazla bir süredir görevde olan ve mevcut Başkan Şemsettin Bozkurt’un listesine karşı, Mehmet Aslan liderliğindeki bir başka diğer listede yarıştı. Yapılan oylamada, hem yönetim kurulu üyeleri hem de müteşebbis heyet üyelerinin seçimi yapıldı.

 

131 ÜYE OY KULLANDI

134 üye sabah saatlerine Van Tuşba Fuar ve Kongre merkezinde kurulan sandıkta oy kullanmak üzere hazır bulundu. Oy kullanma işlemi saatler 10.00’ı gösterdiğinde başladı. Mevcut başkan Bozkurt ve aday olan Aslan yönetim kurulu üyeleriyle hazır bulundu. Üyeler oylarını kurulan paravanın arkasında kullanırken, adaylarda oy kullanmaya gelen üyeleri kapıda karşıladı. Büyük heyecan içerisinde başlayan seçim şuan itibariyle sona erdi. Ayrıca Organize Sanayi, Bölgesi seçimlerinde şuana kadar en çok oy kullanan seçim oldu.

 

OY KULLANMA SONA ERDİ

Sabah saatlerinde başlayan seçim sonuçları şuan itibariyle açıklanırken, 134 üyenin 131’i oy kullandı. Kullanılan oylardan 68 alan Mehmet Aslan Başkan OSB’nin başkanlık koltuğuna oturdu. 

Editör: TE Bilisim