Muradiye ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulunun kız öğrencileri, katıldıkları Masa Tenisi Turnuvasında büyük başarı elde ettiler.
Çaldıran, Erciş ve Muradiye ilçelerinin katılımıyla düzenlenen elemeleri geçen Cumhuriyet Ortaokulunun kız öğrencileri, il birinciliği de elde ederek bölge yarışmasında Van’ı temsil edecek.


Takım antrenörü ve aynı zamanda okul müdür yardımcısı olan Selver Kiraz, kızların üstün çalışmalarının sonucunda büyük bir başarı sağlayarak ilk kupalarını aldığını belirterek, “Van ilimizi temsilen bölgede yapılacak olan turnuvada kentimizin adını birinci sıraya çıkaracaklarından hiç şüphem yoktur” dedi.


Şampiyon kızları ve antrenörleri Selver Kiraz’ı tebrik eden Okul Müdürü Fatih Küçükyol ise, “Başta kız öğrencilerimiz ve müdür yardımcım Selver Kiraz, başarılı çalışmaları sonucunda okulumuzun adını duyurarak bizi ziyadesiyle memnun etmişler. İnşallah başarılarına başarı katarak Van ilimizi de aynı şekilde temsil ederek, bölge birinci olup ilimizin de adını birinci sıralara çıkararak bizi gururlandırırlar. Bu kız öğrencilerimizden biri daha var ki, Ankara’da 10 Kasım Atatürk Koşusunda öğrencimiz Zeynep Bayçınar Türkiye şampiyonu oldu. Öğrencimiz Zeynep Bayçınar ve bu öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum. Okulumuzun ve ilçemizin adını aldıkları derecelerle duyurmaları bizi gururlandırıyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim