ŞEHRİVAN HABER / ÖNDER ALTINAL - Uzun süredir ismi Van TSO adaylığı ile anılan o isim Van TSO'ya aday olduğunu açıkladı.

 

7 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimleri için adaylar belli olmaya devam ediyor. Odaya aday olması uzun süredir konuşulan Zahir Kandaşoğlu aday olduğunu resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

 

Sosyal medya hesabından aday olduğunu açıklayan Kandaşoğlu şu ifadelere yer verdi: "VATSO çok değerli üyeleri sizler emir ettiniz bende Uçağa bindim geliyorum hayırlısı olsun." Uzun süredir ismi konuşulan Kandaşoğlu seçimlere kısa bir süre kalan adaylığını açıklamış oldu.

 

 

İSMİ ÇOK KONUŞULDU!

Kandaşoğlu seçimler konuşulmaya başladığı günden bugüne kadar ismi en çok geçenlerden bir tanesiydi. Uzun zamandır açıklaması beklenen adaylık ise seçimere 24 günlük süre kala adaylığını açıkladı.

 

 

KANDAŞOĞLU İLK O İSİM TEBRİK ETTİ

Kandaşoğlu'nun adaylığını açıklamasının ardından ilk tebrik eden isimlerin başında Van Organize Sanayi Bölgesi (Van OSB) eski Başkanı Şemsettin Bozkurt geldi. Bozkurt sosyal medya hesabı üzerinden "Hayırlı olsun" mesajı verdi. İsim adaylıkla geçen isimlerden bir tanesi olan Bozkurt'un aday olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

 

ARVAS ADAY OLMADIĞINI AÇIKLAMIŞTI

İsmi en çok geçen isimlerden bir diğeri ise Abdullahat Arvas olmuştu. Arvas'ın adaylığını açıklaması beklenirken flaş bir karar ile aday olmayacağını duyurmuştu. Arvas yaptığı açıklamada, "Alınan erken seçim tarihi kararı; sağlıklı ve adil bir çalışmaya imkân vermeyeceği görüşü ağır bastığından, yapılacak seçimde aday olmayacağımı kamuoyuna saygıyla bildiririm. Benimle beraber hareket eden ve aday olmam konusunda teveccüh gösteren herkese ve Van halkına şükranlarımı ve saygılarımı sunarım." aday olmadığıı böyle duyurmuştu.

Editör: TE Bilisim