Muş Valisi Aziz Yıldırım, Van Valisi Murat Zorluoğlu’nu ziyarette bulundu.

 

Van’daki bölge müdürlüklerini ziyaret etmek amacıyla kente gelen Muş Valisi Aziz Yıldırım, ilk olarak Van Valisi Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. Burada ziyaretiyle ilgili kısa bir açıklamada bulunan Yıldırım, “Bölge müdürlüklerinin bir kısmını ziyaret etmeye çalışacağız. Sonrasında da bölge müdürlüklerimiz Muş’taki şefliklerine veya müdürlüklerine daha iyi kaynaklar aktarabilirler ve böylece Muş’a olan hizmet de artar. Bunun merkezi Van. O yüzden buraya ziyarete geldik” dedi.

 

Van Valisi Murat Zorluoğlu ise, Van ve Muş’un aynı coğrafyada yer alan önemli iki il olduğuna dikkat çekerek, “Özellikle bölgesel kalkınma perspektifi bakımından kalkınma ajansında beraber mesai harcıyoruz. Van’ın gelişmesi Muş’a etki ediyor. Muş’un kalkınmasının da Van’a olumlu katkıları olabilir. Dolayısıyla birlikte bölgenin gelişmesi ve kalkınması için çalışıyoruz. İnşallah 2018 yılında da Muş, Bitlis, Van ve Hakkari olarak birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bölgenin kalkınması ve gelişmesi için herkes üzerine düşeni layıkıyla yerine getirecektir. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ziyarette Van Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve Muş Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da hazır bulundu. 

Editör: TE Bilisim