ŞEHRİVAN HABER- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş, İl Başkanı Salih Güngöralp ve yönetimi, seçim çalışmaları kapsamında Bahçesaray ilçesini ziyaret etti.

 

Seçime kısa bir süre kala çalışmalarına devam eden Üçbaş beraberindeki il başkanı ve parti temsilcileriyle ilçe halkı ile bir araya geldi. İlçe halkına yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veren Üçbaş, “24 Haziran’da yapılacak olan seçim vatana, millete ve devletimize hayırlı olsun. Elimizden geleni yapıyoruz. Fırsat buldukça sokağa inip vatandaşları dinliyor, onlarla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Hem kendimizi tanıttık hem de vatandaşların isteklerini dinledik.” Dedi.

 

“TBMM’DE SESİNİZ OLMAYA ÇALIŞACAĞIM”

 

Neden aday olduğuyla ilgili de konuşan Üçbaş şunları söyledi: “İlimize hizmet yapmak için aday olduk ve ilimiz için yapılacak çok hizmetlerin olduğunu da biliyoruz. Bugün sizlerin yanına geldiğim gibi yine hep yanınızda olacağım. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Hiç yolumdan sapmadım ve zikzak çizmedim. Allah’ın izni sizlerin desteği ve duası ile de hayatım boyunca şaşmayacağım. Allah sizlere huzurlar versin. Ben şahsım adına sizleri kardeşim olarak görüyorum ve bende sizlerin bir kardeşi olarak sizlerden oy isteme hakkını buluyorum.”

 

Yapılan konuşmanın ardında Üçbaş, il başkanı Güngöralp ve beraberindeki heyet Bahçesaray MHP seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından vatandaşla sohbet eden ve sorunları dinleyen MHP heyeti, seçim çalışmalarına diğer alanlarda devam etti.

Editör: TE Bilisim