Seçim çalışmaları kapsamında Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş, oto Sanayi Sitesi esnafını beraberindekilerle, birlikte sanayi esnafını tek tek ziyaret ederek, esnaftan seçimlerle ilgili destek istediler.
 
 
 
Ziyarette konuşarak, 24 Haziran seçimleri huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde bir demokrasi şöleni içerisinde geçer diyen MHP Van Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş, “Ben şunu ifade etmek istiyorum Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin Van’ımız için, memleketimiz için ve Türkiye’miz için. Öyle bir hizmet yapalım ki gelecek nesillere örnek olalım. Bizler'de bunu mutlaka başaracağımıza inanıyorum. Sizlerin katkı ve dualarınız gücümüze güç katar ama önemli olan sevgi ve muhabbettir. Ben her gittiğim yerde de söylüyorum İnşallah bu seçimler, huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde bir demokrasi şöleni içerisinde geçer inşallah” şeklinde konuştu. 
 
 
Ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduklarını ifade eden oto sanayi sitesi esnafı, “Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.
Editör: TE Bilisim