ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÖMER FARUK TOKTAŞ

Geçtiğimiz Cumartesi günü Trend Kurumsal Medya ve Double Tree By Hilton Hotel iş birliği içerisinde gerçekleşen Merve Özbey konserine ilgi büyüktü.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Double Tree By Hilton Hotel’in ev sahipliği yaptığı konserde sahne alan popüler müziğin yükselen ismi Merve Özbey dinleyicilere kimi zaman duygusal anlar yaşattı, kimi zaman da coşkuyu doruklarda yaşattı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trend Kurumsal Medya Yetkilisi Muhammed Hatipoğlu konserden hem sanatçı Merve Özbey’in hem de katılımcıların büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün bu tür organizasyonlarda pasif kaldığını ifade eden Hatipoğlu “Van’da çeşitli özel kuruluşlar bu organizasyonlara yönelmedikçe İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bu açıdan adım atmayacak gibi duruyor. Onların da bu organizasyonları gerçekleştirmeye ve bizimle iş birliği içine girmeye davet ediyorum.” Şeklinde konuştu.

“VAN BUNU HAK EDİYOR”

 

Van’ın bu tür organizasyonları hak ettiğine dikkat çeken Hatipoğlu gazetemize yaptığı açıklamalarda “Düzenlemiş olduğumuz konser beklentilerimizin çok üstündeydi. Alanda yaklaşık 400 kişi vardı. İçinde bulunduğumuz yaz sezonu itibari ile insanların farklı tatil bölgelerine gitmesine rağmen büyük bir ilgi ile karşılaştık. Yerli halkın bu tarz etkinliklere ihtiyacı olduğunu gerçekleştirdiğimiz konser sayesinde gördük. Konserin yapıldığı esnada da zaten insanların tepkileri ve o an ki neşeleri yüzlerinden okunuyordu adeta. Bundan sonra bu tarz konserlerin devam etmesi için hız kesmeden devam edeceğiz. Ayda en az bir konser yapmak gibi düşüncelerimiz var. Van bunu hak ediyor çünkü.” İfadelerini kullandı.

DOUBLE TREE BY HİLTON’DAN TAM DESTEK

 

Organizasyonda Double Tree By Hilton Hotel Müdürü İrem Tinli Angün’ün büyük katkıları olduğunu belirten Hatipoğlu “Organizasyonu Trend Kurumsal Medya ve Double Tree by Hilton Hotel iş birliğinde yaptık. Dediğim gibi bu tarz organizasyonların devam etmesi gerektiğinin kanaatindeyiz. Devamını da sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Otel Müdürü Sayın İrem Tinli Angün’de zaten bu organizasyonların sürekliliği için destek sağlayacağını belirtti. Kendisine de buradan teşekkürlerimi iletiyorum.” Diye ekledi.

“MERVE ÖZBEY İNSANLARA VAN’I TANITTI”

 

Sanatçı Merve Özbey’in Van’da gerçekleştirdiği konserden çok memnun kaldığını ve sosyla medya hesaplarından Van’ı tanıttığını belirten Hatipoğlu “Gerçekleştirdiğimiz konsere katılan sanatçımız Merve Özbey’de konserden memnun kaldı. Van’ı gezip görme imkânı buldu. Konser sayesinde Van’da bulunduğu süre zarfı içinde güzel dakikalar geçirdi. Tüm Türkiye’nin birçok sosyal medya hesabı üzerinden takip ettiği Merve Hanım gerek Van Kahvaltısı olsun gerek Akdamar adası olsun Van’ın bu imkânlarını sosyal medya hesaplarından Türkiye’ye duyurdu.” Diye konuştu.

NERDE İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ?

 

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün bu tarz faaliyetlerde daha aktif olması gerektiğini belirten Hatipoğlu “Bizim en büyük temennilerimizden biri bu tarz organizasyonlarda oldukça pasif kalan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün harekete geçmesidir. Van’da çeşitli özel kuruluşlar bu organizasyonlara yönelmedikçe İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bu açıdan adım atmayacak gibi duruyor. Onların da bu organizasyonları gerçekleştirmeye ve bizimle iş birliği içine girmeye davet ediyorum. Van’da bir canlılık oluşturmaları gerekiyor. Bu canlılığı oluşturacaklar ki Van turizm anlamında ön plana çıksın. Konserimizi kusursuz bir şekilde tamamlayıp insanlara güzel bir eğlenme imkânı sunduk. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullanarak sözlerini noktaladı. 

Editör: TE Bilisim