Manisa Büyükşehir Belediyesinin il genelinde başlattığı toplu ulaşımda dönüşüm hamlesi, yurt genelinde birçok belediyeye örnek oldu. Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kemal Mescioğlu ile Kara Ulaşımı Şube Müdürü Aydın Aydemir, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek, dönüşüm ve diğer ulaşım projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kemal Mescioğlu ile Kara Ulaşımı Şube Müdürü Aydın Aydemir, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz ile bir araya geldi. Türkiye Belediyeler Birliği Ulaşım Komisyonunda görevli bazı üyelerin Manisa’da yapılan toplu taşımada dönüşümünün örnek olarak incelenmesi gerektiği yönündeki tavsiyeleri üzerine ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kemal Mescioğlu, Manisa’daki ulaşımda dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz’den bilgi aldı.

 

Van’dan Manisa’ya gelen konuklara Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz tarafından Manisa’da toplu ulaşımda dönüşüm ve diğer hizmet konularında gerekli bilgilendirme ve sunum yapıldı. Konuklar, Ulaşım Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan hizmet binaları ile Şehirlerarası Otobüs Terminalinde de inceleme yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde gerçekleştirdikleri çalışmaların yurt genelinde örnek teşkil ettiğini belirten Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Van Büyükşehir Belediyesinden konuklarına ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim