Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, Yukarı Sağmalı İlkokulunu ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu.

 

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Türker Cice, İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Diki ve İlçe Müftüsü Fikri Göncü ile birlikte ilçeye bağlı Yukarı Sağmalı Mahallesi’ndeki 230 öğrenci ve 13 öğretmeni bulunan 12 derslikli ilkokulunda incelemelerde bulundu. Burada okul idarecilerden okul hakkında bilgi alan Kaymakam Dundar, öğrencilerin da kaliteli eğitim alabilmeleri değerlendirildi.

 

Yoğun iş temposuna rağmen zaman zaman kırsal mahalle okulları ziyaret ettiğini ifade eden Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, “Bu ziyaretlerde okul idarecileri bir araya gelerek öneri ve sorunlarını dinliyoruz. Biz kaymakamlık ve belediye olarak her zaman eğitimcilerimizin yanında yer alarak her türlü ihtiyaçlarını karşıladık, karşılamaya da devam edeceğiz. Bizim eğitimcilerimizde istediğimiz tek şey kaliteli bir eğitimin verilmesi ve çocuklarımızın başarılarıyla bir yerlere gelerek vatana millete verimli bireyler olmalarını sağlamaktır. Okullarımızı ziyaretlerimde burada görev yapan öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarının artmasını sağlayarak, yalnız olmadıklarını bilmeleri de bizim için önemlidir” dedi. 

Editör: TE Bilisim