AK Parti Van İl Başkanlığınca bayramın 2'inci gününde partililer ile bir bayramlaşma töreni düzenlendi. Bir okulunun konferans salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ve Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, önceki dönem Milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşma töreninde bir selamlama konuşması gerçekleştiren İl Başkanı Soğanda, tüm partililerin bayramını kutladı. Konuşmasında, Müslüman ülkelerinde ki zulümlerinde son bulmasini temenni ettiklerini ifade eden Başkan Soğanda, yaşanan zulumler nedeniyle içlerinin buruk olduğunu da belirtti.

 

SOĞANDA: KISA ZAMANDA YENİDEN İKTİDARIZ!

Soğanda, "Bazı şer güçler Türkiyeyi, Vanı diger islam ülkelerine benzetmeye çalışıyorlar. Buna sizler müsade etmiyorsunuz. Bir ekip barış, kardeşlik, kucaklaşma isterken, şer güçler bunun tam tersini istiyor. Türkiyenin kan gölüne dönmesini istiyorlar. Bizler buna müsade etmeyeceğiz. 7 Hazirandan önce Davutoğlunu Başbakan, AK Partiyi iktidar yapmayalim diye düşündüler. Kısmen de olsa az bir  Milletvekili sayısı ile AK Partiyi iktidar yapmadılar. Fakat bizler halkımızla kucaklaştıkça bu fetret günlerini geride bırakarak en kısa zamanda yeniden tek başımıza ikidar olacağımıza inanıyoruz" dedi.
 

KAYATÜRK'TEN ERKEN SEÇİM SİNYALİ

Soğanda'nın ardından konuşan AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk de konuşmasının başında, yakın bir zamanda erken seçim göründüğünü söyleyerek tüm teşkilatları hazırlıklı olmaya davet etti. Milletvekili Kayatürk, "İster iki ay sonra olsun ister daha uzun bir sürede olsun tüm teşkilatlarımızın bir erken seçime hazırlıklı olması gerekiyor. AK Partiye 258 Milletvekili yakışmadığını hepimiz biliyoruz. Şahsımın aday olmayacağını şimdiden belirtmek istiyorum. Fakat Partimizin en yüksek oyu almasi için sanki yine 1. Sıradaymışım gibi çalışacağımı belirtmek istiyorum." dedi

Editör: TE Bilisim