KaraKobralar Dernek Başkanı Ercan Dülger, pazar günü Van Büyükşehir Belediyespor ile Pazarspor arasında oynanan müsabakayı yöneten hakemlere yaptığı yazılı açıklama ile tepki gösterdi.

 

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, pazar günü evinde 4-0 mağlup olduğu Pazarspor maçını yöneten hakemlere tepkiler devam ediyor. 10 Aralık 2017 tarihinde Büyükşehir Belediyespor ile Pazarspor arasında oynanan müsabaka ile ilgili açıklamalarda bulunan KaraKobralar Dernek Başkanı Ercan Dülger, bütün emek verenlerin hakkını hakemlerin yediğini ileri sürdü.

 

20. dakika orta hakem tarafından verilmek istenen penaltı ve kırmızı kart, dördüncü hakemin uyarısı sonrası iptal edildiğini ifade eden Dülger,

 

“Yazıklar olsun. 10 binlere stadı dolduruyoruz, Van Büyükşehir Belediyespor’a sahip çıkıyoruz. Bu kadar yanlı karar olmaz, emeğimize yazık. Van Büyükşehir Belediyespor’un maçlarını yönetmeye gelen hakemler hep art niyetli geliyor. TFF Van’ı sevmeyen hakemleri gönderiyor. Hakkımızı istiyoruz. Bizim olan maç hakem tarafından katledildi. Bizim şampiyonluğumuzu engellemek için her şey yapılar. Van Büyükşehir Belediyespor büyük camiadır. Emek hırsızı hakemler Van Büyükşehir Belediyespor’un yenilmesi için her şeyi yapıyorlar. Bu kadar insanın ahını emeğini çalan hakemleri şiddetle kınıyorum. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Emek hırsızları hakemleri protesto ediyorum, TFF’yi de istifaya davet ediyorum. Biz pazara kadar değil mezara kadar Van Büyükşehir Belediyesporluyuz. Vanspor taraftarlarına, karakobralara desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Editör: TE Bilisim