ŞEHRİVAN HABER - Kurumsal anlamda cafe&restayrant alanında Van'da açılan ilk ulusal markalardan olan Kahve Diyarı, Van Büyükşehir Belediyespor yönetici ve futbolcularını kahvaltıda ağıladı.

 

Vansporun bu hafta oynayacağı Karacabey Birlik Spor A.Ş. maçı öncesi Van'ın nezih ve elit mekanlarından biri olan Kahve Diyarı, yönetici ve futbolculardan oluşan Van Spor kafilesini kahvaltıda ağırladı. Neşeli bir ortamda gerçekleşen ağırlamada yönetici ve futbolcular Van Kahvaltısının tadını doyasıya çıkardı.

 

YİĞİT: DESTEK VERİLMESİNİ BEKLİYORUZ

Van Spor Başkanı Öner Yiğit yaptığı açıklamada, Van'daki esnafların kentin takımını desteklemeleri gerektiğini belirterek, "Kahve Diyarı, bizi bu güzel kahvaltıda ağırlayarak bu desteği ilk veren kurum olmuştur. Diğer esnaflarımızdan da bu tür destekler bekliyoruz. Kahve Diyarı'nın bizi böyle sıcak  karşılaması örnek bir davranıştır," Dedi. Başkan Yiğit, verilen bu destekle takımın kendini daha güçlü ve moralli htiğini, ileriye umutla baktıklarını sözlerine ekledi.

 

 

ALTUNSOY: BUGÜN MUTLULUK GÖRDÜM

Van Spor Teknik Direktörü Namık Altınsoy ise, başarının kentte yaşayan herkesin kenetlenmesiyle geleceğini söyledi. Altınsoy, takımı ve futbolcuları sıcak ilgiyle ağırlayarak sahiplenen Kahve Diyarı sahibi ve çalışanlarına teşekkür ederek, "Bugün futbolcuların ve yöneticilerin yüzünde kendi takımlarının sahiplenilmesinin neşesi ve mutluluğunu gördüm." Dedi.

 

 

Futbolcular da kahvaltıyı çok beğendiklerini, tüm Vanlıların kentin en güzel mekanlarından birin kahvaltı keyfi yapmaları gerektiğini söyledi. Futbolcular Karacabey maçını mutlaka kazanarak Van halkına hediye edeceklerini belirti.

 

 

Kahve Diyarı yetkilileri de Van'ın tüm değerlerine sahip çıkmayı görev bildiklerini, bu anlamda her zaman Vansporun yanında ve destekçisi olacaklarını söyledi. Ağırlamadan sonra futbolcu, yönetici ve mekan çalışanları birlikte hatıra fotoğrafı çekti.

Editör: TE Bilisim