ŞEHRİVAN HABER-  1 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel (mahalli) seçimler öncesi İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yerel seçim hazırlıklarını yerinde görmek üzere başlatılan etkinlik çerçevesinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, Genel İdare Kurulu Üyesi Faruk Köylüoğlu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kadriye Ünler, Van’a geldi.

 

İYİ Parti Van İl Başkanlığında, il teşkilatı ve partililerle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

 

“BİRLİKTE CEVAP ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

Doğunun incisi Van’da bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ve gösterilen misafirperverlikten dolayı memnun olduklarını belirten İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, “Biliyorsunuz; yasalarımıza göre, bir milletvekili, sadece seçildiği ilin değil, tüm illerin, tüm Türkiye'nin milletvekilidir. 81 Milyon adına vekildir; hepinizin adına söz söylemek, hak aramak durumundadır. Bir Ankara milletvekili olarak şahsım ve İYİ Parti'nin diğer tüm değerli milletvekilleri, bu görevimizi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, tüm engellemelere rağmen, muhalefette olmanın tüm zorluklarına rağmen, inançla, ısrarla, yılmadan-yorulmadan sürdürüyoruz. Fırsat buldukça da, bugün burada olduğu gibi, yurt gezileri ile sizleri bizzat yaşadığınız yerlerde ziyaret ediyor, "Türkiye nasıl iyi yönetilir, Türkiye nasıl iyi olabilir” sorusuna, birlikte cevap üretmeye çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim