İş adamı Yavuz Karaman, 24 Haziran seçimleri nedeniyle Van’dan Milletvekilliği aday adaylığı için il binasına gelerek başvuruda bulundu.


Van'da da Ak Parti aday adayları başvurularını yapıyor. Başvuru yapanlardan önemli bir isim de Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda (VAN TSO) bir önceki dönem, yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı yapan, Van iş dünyasının tanınan ismi Yavuz Karaman oldu.

 

 

İş adamı Yavuz Karaman aday adaylığı başvurusu sonrası yaptığı açıklamada şöyle dedi: "24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde aday olmaya karar verdik. Tabi 12 yıllık STK geçmişim, şehrin bütün sorunlarını, dertlerini biliyoruz. Neye, nerede müdahale edeceğimizi biliyoruz. Neyin, nasıl olacağı ile ilgili malumatlar 12 yıllık birikim halinde, dosya olarak yanımızda var. Bu süreçte adaylık için uğraşacağız.

 

Meclise seçerlerse liyakatımızla, şerefimizle, onurumuzla, TBMM'de Van'ımızı temsil edeceğiz. Van için hizmet edeceğiz. Yoğun bir katılım var, her insan bu mevkiye kendini layık görüyor. Tabi bu liyakat birazda yukarıya bağlı, bu sureçte şehirde yaptığımız işlere alakalı. Yukarısı takdir edecek, buna göre adayları belirleyecek. Ben de kendimi bu göreve layık görüyorum. Liyakat ile ilgili hiç bir şüphem yok."

 

Editör: TE Bilisim