Türkiye erken seçimi konuşmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da erken seçim kararı sonrasında tüm Türkiye'de hızlı bir süreç başlarken bir taraftan Cumhurbaşkanı adayları bir taraftan da milletvekilliği adayları konuşulmaya başlandı.

 

Van'da da Ak Parti aday adayları başvurularını yapıyor. Başvuru yapanlardan önemli bir isim de mevcut Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile beraber uzun zaman teşkilatta çalışan, bir önceki dönem Ak Parti İpekyolu Teşkilat Başkanlığı yapan Eczacı İlhami Çakırtaş oldu.

 

İlhami Çakırtaş yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Hepinizin bildiği gibi dünyadaki tüm şer odakları birleşerek, islam coğrafyasında milyonlarca insanının ölümü ile sonuçlanan katliamlar yapmakta ve esas üzücü olan şu ki bu katliamlara gerek islam coğrafyasından gerek diğer coğrafyalardan başkomutanımızın dışında kimseler ses çıkarmadan izlemektedirler.

 

 

 

Bu şer odaklarına karşı katıldığı ulusal ve uluslararası tüm platformlarda hakkı durmadan haykıran bölük parça durumdaki islam coğrafyasının ve ümmetin kurtuluşu için gece gündüz çabalayan başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan, önderliğinde Ak Parti'de bir nefer olarak bulunmaktayım. Hizmet etmekteyim ve Çalışmaktayım. Bundan dolayı rabbime sonsuz şükrediyorum. Bugün burada bulunma amacım bu hizmetlerimi daha ileriye taşıyarak, gerek Van'ımız gerekse ülkemiz için hayırlı hizmetlere aracılık etmek için Van milletvekiliği aday adaylığı başvurusunda bulunmaktır. Bu anlamda 24 Haziran'daki seçimimiz diğer seçimlerden çok farklı olarak ülkemizin ve islam coğrafyasının kurtuluşuna vesile olacak önemde bir seçimdir.

 

 

 

Çünkü dünyadaki tüm şer odakları ve onların ülkemizdeki taşeronları tüm ayrılıkları bir kenara bırakarak ümmetin ve mazlumların yegane kurtuluş ümidi başkomutanımızı denedikleri her türlü yolla devirmeyi başaramayınca seçimle devirmenin gayesi içindeler. Biz Allah'ımızın izni ve inayetiyle seçime kadar olan süre zarfında adaylık verilsin verilmesin hiç farketmeden gece gündüz çalışarak bu şer odaklarına karşı başkomutanımızın yanında olacağız. Benimle bu davaya hizmet için aynı düşüncede olan gerek benden önce başvuruda buluVan’da bazı eylem ve etkinlikler 30 gün süreyle yasaklandı https://goo.gl/weQadKnan gerekse benden sonra başvuruda bulanacak değerli dava arkadaşlarıma çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda muaffakiyetler diliyorum. Bu seçim sonuçlarının gerek Van'ımız gerekse ülkemiz için hayırlı sonuçların kazanımına vesile omasını mevladan niyaz ediyor, hepinize en kalbi duygularımla hürmet ve muhabbetlerimizi sunuyorum. " şeklinde konuştu.

 

Aday adayı Çakırtaş, 5 Projesi ile ilgili detaylar ilerki günlerde yapacağı açıklama ile kamuoyuna duyuracak.

 

 

 

 

 

 

 

 

(gazetevan)

Editör: TE Bilisim