Van’ın ilk 5 yıldızlı oteli olan Rescate Hotel ‘Double Tree by Hilton Van’ olarak değişti. Açılışı daha önce Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan otel ilk misafirlerini ise dün ağırladı.

 

 

Double Tree by Hilton Türkiye’de hizmet veren dokuz otelin ardından onuncu oteli Van’da açtı. Açılışı Başkana Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan otelin resepsiyonu ise dün yapıldı. Akşam saatlerinde yapılan resepsiyonda konuşan Van Valisi İbrahim Taşyapan otelde yapılan marka değişiminin Van için hayırlı olmasını diledi. Resepsiyonda konuşan Double Tree by Hilton Hotel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün otelin 13 süit toplamda 94 odaya sahip olduğunu söyledi.

 

 

TAŞYAPAN: İLİMİZ HAYIRLI OLSUN

Van Valisi İbrahim Taşyapan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yeni bir marka altında otelimizi yeniden açıyoruz. Bu değişikliğin ilimize ve ilimizin turizmine katkı sunmasını diliyoruz. Dünya markası olan bir marka ile bu tesisin buluşmasının Van için çok önemli olacağını düşünüyoruz. Otelimiz daha önce de klasına yakışır bir hizmet sunmaktaydı. Kendilerinin takdiri ile böyle bir karara varılmıştır. Geçenlerde başbakanımızın Van’a gelişinde otelimizin açılışı yapılmıştı. Bugünde bunu bir resepsiyon ile insanları ağırlamayacak başlayacak. Güzel memleketimize gelen insanlar bu güzel otelden memnun kalarak dostlarına Van’ı anlatırlar. Bu şekilde insanların Van’ı daha yakından takip etmesine vesile olur.”

 

TİNLİ ANGÜN: OTELİMİZ 94 ODAYA SAHİP

Resepsiyonda konuşan Double Tree by Hilton Hotel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün otelin 13 süit toplamda 94 odaya sahip olduğunu söyledi. Angün, “Van bizim için önemli ve büyüyen bir pazar. Bu nedenle Double Tree by Hilton Van ile birlikte Van ilindeki ilk uluslararası oteli açmaktan ve Van’a dünya standartlarında bir hizmet anlayışı getirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimizi evlerinde htirmek ve onlara unutulmaz bir konaklama yaşatmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu güzel otele hizmet odaklı kültürü getirmek ve iş, eğlence ya da her iki vesileyle Van’ı ziyaret eden misafirlere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için çabalıyoruz” dedi.

 

 

“BÜYÜLEYİCİ VAN MANZARASINA SAHİPTİR”

Otel hakkında da bilgiler veren Tinli Aygün son olarak şunları söyledi: “Bin konuğa kadar ağırlama imkânı bulunan 6 esnek toplantı odası ile hizmet verecek olan Double Tree by Hilton Van, aynı zamanda misafirlerine 713 metre kare büyüklüğünde kolonsuz bir balo salonu sunuyor. Alan ayrıca, büyük bir fuaye alanı ve akşam yemeği öncesi resepsiyonları için kullanılmak üzere ikiye bölünerek iki ayrı konferans salonu şeklinde de değerlendirile biliniyor. Double Tree by Hilton Van, tüm misafirlerin ücretsiz katılım hakkı olan Hilton’un ödüllü sadakat programı HHonors® üyesidir. Doğrudan diledikleri Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan HHonors üyeleri, zaman ve fiyat avantajı kazanmanın yanında, ücretsiz standart WiFi, dijital check-in, dijital anahtar ve Live Nation konserleri ile özel akşam yemeği etkinlikleri gibi birçok unutulmaz deneyime erişim fırsatı yakalıyor.”

 

 

Düzenlenen kokteyle; Van ilinde bulunan kamu kurum, kuruluş, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, sektör temsilcileri ve otel konukları katılım sağladı.


ŞEHRİVAN TURİZM: ÖNDER ALTINAL

Editör: TE Bilisim