Dağ II

Tür : Dram , Macera

Oğuz (Çağlar Ertuğrul) ve Bekir'in (Ufuk Bayraktar) yaşadığı olayların üzerinden 6 yıl geçmiştir. Çok gizli bir görev için bu kez Özel Kuvvetleri 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi'ne birlikte katılırlar. Bu görev, Kuzey Irak'ta bir terör örgütü tarafından kaçırılmış gazeteci Ceyda Balaban'ı (Ahu Türkpençe) kurtarmak ve sağ salim Türkiye'ye getirmektir. Karışık Ortadoğu coğrafyasında tek bir düşmandan daha fazlasıyla mücadele etmek zorunda kalan 7 kişilik MAK 8 için kurtarma operasyonu son derece tehlikeli ve zorlu olacaktır.

 

 

Doktor Strange

Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Fantastik , Macera

Dünyanın en önemli beyin cerrahlarından biri olan Stephen Strange (Benedict Cumberbatch), geçirdiği bir trafik kazasının ardından meslek hayatını bitirmek zorunda kalmıştır. Hem fiziksel, hem de mental olarak tedaviye ihtiyacı olan bu kibirli doktor, bir yolculuğa çıkar. Bu yolculukta karşılaştığı Ancient One (Tilda Swinton) ona mistik dünyaların kapısını açacak, sihir ve paralel dünyalar yardımıyla onun yepyeni bir karaktere bürünüp hayatının değişmesine yardımcı olacaktır.

 

 

 

O Kadın - Elle

Tür : Dram , Gerilim

Michèle LeBlanc (Isabelle Huppert) başarılı bir oyun şirketinin başındadır. İşindeki sert ve profesyonel tutumu özel hayatına da yansıtmaktadır. Ancak evinde bulunduğu bir akşam, maskeli bir adam tarafından saldırı ve tecavüze uğrar. Durumu polise haber verdiğinde onların da elinden birşey gelmediğini görür. Ancak intikamını almaya kararlı olan Michèle, saldırganı kendi yöntemleriyle aramaya başlar. Evi ve hayatıyla ilgili bilgisi olan herkesten şüphelenmektedir. Ancak bu tehlikeli oyun her an kontrolden çıkmaya müsaittir

 

 

Troller - Trolls

Tür : Fantastik

Kendilerine ait kasabada mutlu ve dünyadaki diğer tehlikelerden uzak bir hayat süren 'Troll' adlı minik yaratıklar, Bergen adlı kocaman ve ancak bir Troll yediğinde kendini iyi hissedebilecek başka yaratıklarla karşılaştıklarında tamamen yok olma tehlikesiyle karşılaşırlar. Kasabanın işgal edilmesinin ardından kendilerini son anda kurtarabilen, bir Troll için bile fazla neşeli ve iyimser Puppy ile son derece titiz ancak karamsar Branch, hiç uyuşamasalar da mecburiyetten maceralı bir yolculuğa birlikte adım atacaktır. Troller filminin orijinal seslendirmesinde Puppy'i Anna Kendrick, Branch'i ise Justin Timberlake seslendiriyor.

 

 

Geniş Aile 2: Her Türlü

Tür : Komedi

Zekai (Bora Akkaş) bir gün kumarhanelerdeki rulet masasını kontrol eden bir saat düzeneği icat edince, Cevahir (Ufuk Özkan) bunu hemen kullanarak zengin olmayı aklına koyar. Paçacı (Şinasi Yurtsever) namlı bir kumarhane sahibinin yerinde alet denenir, ancak tam hazır olmadan kullanıldığı için paraları ilgisiz kişiler kazanır. Büyük maddi kayba uğrayan Paçacı, Cevahir'in sevgilisi Pırıl'ı (Gizem Akman) kaçırır, parayı bulamazlarsa genç kadın ölecektir. Saat düzeneğiyle birlikte Kıbrıs kumarhanelerine giden Cevahir ve arkadaşlarına burada Koyu Bilal (Fırat Tanış) de katılır. Önce ihtiyaçları olan parayı kazanan, sonra gerisin geri kaybeden ekibin Pırıl'ı kurtarabilmek için sadece 4 saati kalmıştır.

 

 

Albüm

Tür : Komedi

Antalya'da yaşamlarını sürdüren Cüneyt Bahtiyaroğlu (Murat Kılıç) ile Bahar Bahtiyaroğlu (Şebnem Bozoklu) çifti, 8 yıllık evlilikleri boyunca çocuk sahibi olabilmek için her şeyi denemiş, ama başarılı olamamıştır. 30'lu yaşların sonlarına yaklaşmaları nedeniyle bir çocuk evlat edinmek isterler. Ancak niyetleri sadece çocuğa ana-babalık yapmak değil, çocuğun da büyüdüğü zaman onları öz anne ve babası sanmasıdır. Bu nedenle Bahar'ı hamileymiş gibi gösteren kılıklarda fotoğraflar çekerek, sahte bir fotoğraf albümü oluşturmaya başlarlar. Albüm filmi, 23. Adana Altın Koza Film Festivali'nde Mehmet Can Mertoğlu'na En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo dallarında iki ödül kazandırmıştı

 

 

KAYNAK:TEKNOKULİS.COM

Editör: TE Bilisim