Köyiçi çalışmalarına devam eden Gürpınar Belediyesi, Yukarıkaymaz Mahallesi’nde toplamda 15 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşemesi yaptı. Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Eş Başkanı Yıldız Çetin, mahalle içi çalışmalarının devam edeceğini söyleyerek şunları söyledi: “İlçemize bağlı tüm mahallelerimi yaşanılır hale getirinceye kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.”

 

İlçe genelindeki çalışmalarını devam ettiren Gürpınar Belediyesi, mahalle içi çalışmalarına da devam ediyor. Geçen yıl ilçede bir ilki gerçekleştirerek kırsal mahallerde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiren belediye, aynı çalışmasını ilçenin geneline yaydı. Belediye ekipleri bu yıl ilk olarak Yukarıkaymaz Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Mahallede yaklaşık 15 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi hedefleyen belediye, yolların düzenlenmesi, doldurulması ve kimi yerlerde yükseltilmesi çalışmalarının sürdürdü.

 

ÇETİN: YUKARIKAYMAZ HİZMET İLE TANIŞTI

İlçenin en eski mahallelerinden bir tanesi olan Yukarıkaymaz Mahallesi’nde ilk kez parke taşı ile tanışmış oldu. Mahallede yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Eş Başkanı Yıldız Çetin, belediye olarak fark gözetmeksizin çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Çetin şöyle devam etti: “Şu an çalışmalarımızın sürdüğü Yukarıkaymaz Mahallesi ilçemizin en eski mahallelerinden bir tanesi. Gelin görün ki bu mahallemiz bu güne kadar doğru düzgün bir hizmet görebilmiş değil. Görüldüğü üzere yollar son derece gelişi güzel, el değmemiş, insanlar kışın çamurdan, yazın da tozdan dolayı yolları kullanamamaktadır. Biz belediye olarak buna el atarak mahalle içini elden geçirerek yaşanılır hale getireceğiz.”

 

“BİZİMLE BİRLİKTE İLÇE HİZMETLE TANIŞTI”

Çetin daha önceki yerel yönetimlerin ilçe için hizmet yapamadıklarını belirterek, “Yukarıkaymaz Mahallesi merkez mahallelerden bir tanesi. Geçmişte de belediyeye bağlı olan 7 mahalleden bir tanesi. Ama yolların halini sizler de görüyorsunuz. Maalesef ilçemizin her noktası yıllarca hizmetten yoksun bırakılmış. Bizim yönetimimizle birlikte ilçemiz hizmet ile tanıştı. Bizler fark gözetmeksizin ilçemizin her noktasına hizmet götürmeyi, ilçemizin her noktasını yaşanılır hale getirmeyi temel şiar olarak belirlemişiz. Kim ne derse desin bu halk hizmete layıktır ve bizler yıllarca esirgenin bu hizmeti halkımızın ayağına götüreceğiz.” Dedi.

 

Mahallelerinde yürütülen çalışmadan son derece memnun olan mahalle sakinleri ise çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Eş Başkanı Yıldız Çetin’e teşekkür etti. 

Editör: TE Bilisim