ŞEHRİVAN HABER - Türkiye'nin 24 Haziran'da gideceği seçime gençlik damga vurmaya devam ediyor.

AK Parti'nin genç ve başarılı işadamı adayı Murat Beyazacağaç kentteki çalışmalarını sürdürüyor. Hem iş hem yöneticilik tecrübesi bulunan Beyazacağaç çalışmalarını aralıksız sürdürürken ziyaretlerinde çarpıcı mesajlar da vermeye devam ediyor.

 

ERDOĞAN'IN ARDINDA YÜRÜYEN GENÇLİK OLACAĞIZ

Beyazağaç aday adaylığı başvurusu yaptığı günden bu yana hızlı bir süreç yürütürken bugün de Tuşba Teşkilatı, Tuşba Belediyesi, Tuşba Gençlik kolları, Özalp ve diğer ilçelerin teşkilatlarını ziyaret etti.

 

 

Burada Ak Parti'nin yönetim ve teşkilat kadroları ile buluşan Beyazağaç, adaylığına dair görüşlerini paylaştı. Gittiği her yerde partililerin ilgisini çeken Beyazağaç ziyaretlerinde verdiği mesajında: "AK Parti'nin gençleşme süresicinde, Türkiye'nin büyümesinde bizler de kilit taşları aday olmak için yola çıktık. Erdoğan'ın bu davanın temellerini attığında bizlerden çok daha gençti. Bugün onun kurduğu o dava yine gençler eliyle şekillenecek. 2023 vizyonunun Türkiye'si gençlerin eliyle şekillenecek. Bizlere güven veren bir liderin arkasından onun verdiği güvenle ilerlemenin gururunu yaşıyoruz. Çekinmiyoruz, korkmuyoruz. Türkiye çok güzel günler görecek ve bizler bu noktada üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz." dedi.

 

 

TEMAYÜLE SIKI HAZIRLANIYOR!

Gittiği yerde gençliğin değil tüm teşkilatların büyük desteğini alan Beyazağaç yarın gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasında partililerin de desteğini talep etti. Beyazağaç temayüle dair görüşlerini şu şekilde dile getirdi: "Biz sorumluluk alıp genç yaşta da olsa edindiğimiz tecrübeleri hizmete dönüştürmek için yola çıktık. Büyüklerimizin de bize destek vermesini ve bize hizmet etme şansı tanımasını istiyoruz."

 

 

TEMAYÜL SIRASI 105!

Beyazağaç Temayül için destek çağrısını ise şöyle yaptı: "Degerli dava arkadaşlarım yarın yapılacak temayül oylaması 24 haziran genel secimlerinin baslangıcı olacaktır ve bir nevi ön secimi olacaktır. Sizlerle beraber daha güzel bir Van inşa edebilmek için,çıktığım bu yolda desteklerinizi bekliyorum. Şehrimizi temsili anlamında kendimize ve kentimize yakışır bir oylama olması dileğiyle. Temayül liste numaram 105"

 

Editör: TE Bilisim