Spor Toto Süper Lig 25. hafta maçında Trabzonspor, Medical Park Arena'da Galatasaray'ı ağırladı.

2017'nin tek yenilgisiz takımı Trabzonspor'a konuk olan Galatasaray, 2-0 yenildi.

TRABZONSPOR: 2 - GALATASARAY: 0

Karşılaşma sona erdi.

Selçuk İnan'a yaptığı faulün ardından rakibin serbest vuruşu kullanmasını geciktiren Matus Bero, sarı kart görüyor.

Pozisyonun ardından topa sert bir şekilde vuran Yasin Öztekin, sarı kart görüyor.

Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.

Dakika 71: Lukas Podolski'nin pası ile sol kanatta ceza sahası yan çizgisine yakın bir noktada topla buluşan Garry Rodrigues, Joao Pereira'nın yaptığı sert müdahale ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda Joao Pereira, sarı kart görüyor.

Dakika 66: Ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Garry Rodrigues'e arkadan sert müdahalede bulunan Yusuf Yazıcı, sarı kart görüyor.

Dakika 65: Selçuk İnan'ın yerden pasına Trabzonspor yarı alanının ortalarında hareketlenen Lukas Podolski, Uğur Demirok'un arkadan yaptığı müdahale ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda Uğur Demirok, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç ediliyor.

Dakika 51: Topsuz alanda altıpas içerisinde Uğur Demirok'a faul yapan Lukas Podolski, sarı kart görüyor.

Dakika 49: GOOOLL!! Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın attığı golle skoru 2-0 yapıyor. Olcay Şahan'ın yerden pası ile ceza sahası yayı içerisinde topla buluşan Yusuf Yazıcı'nın gelişine çektiği şut yan direğe de çarpıp Galatasaray ağları ile buluşuyor.

Halis Özkahya'nın düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eriyor.

İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor.

Dakika 23: GOOOLL!! Trabzonspor, Dame N'Doye'nin attığı golle 1-0 öne geçiyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Yusuf Yazıcı kullanıyor. Yusuf Yazıcı'nın ortası ile arka direkte buluşan Fabian Castillo'nun çektiği şut çizgi üzerinde bulunan Lukas Podolski'den dönüyor. Podolski'den dönen topu iyi takip eden Dame N'Doye, altıpas içerisinde pozisyonu tamamlıyor ve top Galatasaray ağları ile buluşuyor.

Dakika 12: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Wesley Sneijder geçiyor. Sneijder'in ortası ile arka direkte buluşan Luis Cavanda'nın çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

Karşılaşma Trabzonsporlu futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

Editör: TE Bilisim