ŞEHRİVAN ÖZEL - AK Parti'nin Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili çalışmalar devam ederken adaylar da belli olmaya başladı. Geçtiğimiz hafta açıklaması yapılan 20'nin üzerindeki belediye başkan adayından sonra yarın ve Perşembe günü için de diğer illerin adaylıkları açıklanacağı bilgisi geldi. Van da adayının açıklanması bekleyen iller arasında yer alırken Van Valisi Murat Zorluoğlu ile ilgili flaş bir idda dile getirildi.

Sosyal medyada da gün boyunca ismi konuluşan Vali Murat Zorluoğlu'nun ismi büyükşehir belediye başkanlığı için zikredilmeye başlandı.

Zorluoğlu'nun Van'da da aday gösterillebileceği iddiaları konuşulurken, o isim için Trabzon medyası ise Trabzon'da adaylığı söz konusu olabileceğini söyledi. Haber61'de yer alan habere göre Zorluoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi için ismi geçen isimlerden birisi.

 

ZORLUOĞLU BÜYÜKŞEHİR'E ADAY MI GÖSTERİLECEK!

İşte o haber:

"Erdoğan’ın açıklaması öncesinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için yeni bir iddia gündeme geldi. Van Valisi olan ve kayyum olarak Van Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevi yürüten Murat Zorluoğlu’nun Erdoğan tarafından aday gösterileceği iddia edildi. Bugüne kadar gündeme gelmeyen Vali Zorluoğlu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken yarın Erdoğan’ın yapacağı açıklama merakla bekleniyor."

 

ANKARA KUŞU DA AÇIKLADI!

Öte yandan Ankara'daki kulisleri dakika dakika aktaran ve twitter'da Ankara Kuşu olarak bilinen hesaptan da Zorluoğlu'nun adaylığı ile ilgili iddia aynı şekilde dile getirildi. O hesaptan yapılan paylaşımda:

"Aynı zamanda belediye kayyumu olan Van Valisi Murat Zorluoğlu, memleketi Trabzon'dan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterildi." denildi.

Editör: TE Bilisim