Final Temel Lisesi tarafından "Anne-Baba Sorumlulukları ve Başarıya Etkisi" konulu seminer düzenledi.

 

Düzenlenen seminerde konuşan Final Temel Lisesi Müdürü Erol Etlan, temel lise olarak sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla hareket ettiklerini söyledi.

 

Etlan yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin çocuklarına 37 yıldır eğitim ve öğretimin her kademesinde büyük katkılar sunan ailesine, topluma ve ülkesine yararlı bireyler yetiştirme misyonu ile hareket eden, Final Eğitim Kurumları'nın Van'daki temsilcileri olarak bizler de her bakımdan sağlıklı bireyler yetiştirme amacı ile hareket ediyoruz.”

 

CÜCELOĞLU VE DOĞRU VAN’A GELDİ

Öğrencilerin huzuru ve mutluluğu için semineri düzenlediklerini söyleyen Etlan, “Öğrencilerimizin ihtiyacı olan huzurlu ve mutlu aile ortamı için velilerimize önemli sorumluluklar düşmektedir. Final Temel Lisesi olarak taşıdığımız sorumlulukları yerine getirmeye çalışsak da bu her zaman yeterli olmamaktadır. Bu konuda bir eksiklik olarak htiğimiz "Anne-Baba Sorumlulukları ve Başarıya etkisi" konularında fayda sağlayabilecek en önemli isim olan Sayın Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ve Yazar Polat Doğru'yu ilimize davet ettik. Teşriflerinden dolayı katılım gösteren misafirlerimiz adına Özel Final Temel Lisesi olarak kendilerine teşekkür ederiz.”

 

Etlan’ın konuşmasının ardından öğrenci ve ailelere “Anne-Baba Sorumlulukları ve Başarıya Etkisi” konusunda bilgiler verildi. 

Editör: TE Bilisim