ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÖNDER ALTINAL - Son yıllarda başkan adaylarının değişmediği Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimi yapıldı. İşte yeni başkan...

 

Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimi yapıldı. Yeni başkan önceki dönem başkanı Erdal Toktamış oldu.

 

Van Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin geçtiğimiz seçimleri başkan adaylarının birbiri hakkında ifade ettiği iddialar ile başlamıştı. 2 adayın yarıştığı seçimler sakin bir şekilde başlarken oy kullanma işlemi öncesi yerini sertliğe bıraktığı seçimlerde Erdal Toktamış yeniden başkan seçilmişti.

 

TOKTAMIŞ YİNE FARK ATTI

Yapılan konuşmalar ve gerçekleştirilen faliyetlerin ardından oy kullanma işlemi başlayan seçimde, öncelik yaşlı ve hastalara verildi. Oy kullanmanın sona ermesinden sonra, saat 17'de sularında sandıklar açıldı. Sandıkların açılmasıyla oy çoğunluğuyla önde giden önceki başkan Erdal Toktamış oy sayımının bitmesiyle yeninden başkan seçildi. Gerçekleştirilen seçimde Erdal Toktamış bin 1275 oy alırken, Muslim Birdal ise 526 oy aldı.

 

Geçtiğimiz seçimde de Toktamış 1107 oy, Birdal ise 569 oy almıştı.

Editör: TE Bilisim