Ekonomide Değişim Hareketi seçim çalışmalarına devam ederken EDH Seçim ofisine ziyaretler de devam ediyor. Eski Belediye Pasajı Esnafı EDH Üyelerini seçim ofisinde ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

‘’TÜM ÇALIŞMALARIMIZ ESNAF VE TACİR İÇİN’’

 

Yapılan ziyarette açıklamalar yapan EDH Öncüsü ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Necdet Takva, ‘’Sizlerin seçim ofisimizi ziyaret etmeniz bizleri ziyadesiyle memnun etti. Biliyorsunuz Eski Belediye Binası yıkılmadan önce sizlerin yanında olduk ve beraber çalışmalar yürüttük. Sorunlarınızın çözümü aşamasında elimizden gelen her şeyi yaptık. Bizler bu görevlere esnaf ve Tacirin teveccühü ile seçiliyoruz. Dolayısıyla çalışmalarımız ve projelerimizin tamamı Esnaf ve Tacirimiz içindir. Her daim esnafımızın ve tacirimizin yanındayız’’ dedi.

 

 

‘’EDH’NİN ÇALIŞMALARINIZ YAKİNEN TAKİP EDİYORUZ’’

 

EDH Seçim ofisini ziyaret eden Eski belediye Pasajı esnafı, ‘’Bizler esnaf olarak Belediye Pasajında sıkıntılar yaşadık ve yaşadığımız tüm sıkıntılarda Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak hep yanımızda durdunuz. O dönemlerde bizlere çok yardımcı oldunuz. EDH’nin tüm çalışmalarınız yakinen takip etmekteyiz. Esnaf olarak sorunlarımızı rahatlık ile sizlere aktarabiliyoruz. Bunun için EDH ekibini kutluyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz’’ dediler.

Editör: TE Bilisim