Van’ın Erciş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Erciş Aile Destek Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda hazırlanan el emeği göz nuru bin 500 ürün, gönüllülük esası doğrultusunda Zeytin Dalı Harekatı'na katılan ve halen Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere gönderilecek. 

 

Kışla Caddesi üzerindeki Erciş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen ortak sergiye katılan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, yapılan hizmetin çok anlamlı olduğunu söyledi. Yaşar, “İlçemiz Erciş’te halk eğitimi merkezimiz ile aile destek merkezimiz kurslarında eğitim gören bayan kursiyerlerimizin Afrin operasyonunda bulunan askerlerimiz için yaptığı ürünler hakikaten çok anlam ifade etmektedir. Hepsi el emeği göz nuru. Bu Erciş halkının ve Ercişli kadınlarımızın niyetlerinin göstergesidir. Devletimizin, milletimizin, ordumuzun, askerimizin yanında olduğunu göstermek için yaptıkları çalışmaların sonuçları. Bu çalışmadan dolayı halk eğitim merkezi müdürlerimize hem de aile destek merkezi müdürümüze ve kursiyerlerine teşekkür ediyoruz’’ dedi. 
Sergiyi gezen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yaşar, 108. Alay Komutanı Albay Kamil Tumba ile birlikte kursiyerlere bir araya gelerek yaptıkları davranıştan ötürü teşekkürlerini iletti. Sergide el işlemeli havlu, nevresim, seccade, mendil, çorap türü ürünler bulunurken, kursiyerlerin yazdığı mektuplar da ürünlerle birlikte Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere gönderilecek.

Editör: TE Bilisim