Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2016 yılı çalışma planı çerçevesinde mahalle statüsü kazanan köylere hizmet götürüyor.

 

Erciş Belediyesi 2016 yılı için oluşturduğu çalışma planı çerçevesinde ilçedeki birçok noktada eş zamanlı olarak yol stabilize, parke ve kilitli taş ile asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Büyükşehir yasasıyla mahalle statüsü kazanan köy ve mezralarda da çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyor. Stabilize, köprü ve menfez çalışmalarının devam ettiği mahallelerde oluşturulan program dâhilinde parke ve kilitli taşı çalışmalarının startını veren belediye, belirlenen mahallelerin mahalle içi yollarında parke, bordür ve kilitli taşı gibi dış donatı çalışmalarına başladı. İlçeye 40 km uzaklıktaki Ağırkaya (Hostekar) mahallesinin mahalle içi yollarında 5 bin m2’lik yolun dış donatısına başlayan ekiplerin çalışmasından mahalleli ise memnun.

 

YILMAZ: HİZMET YÜZÜ GÖRMÜYORDUK

Yapılan çalışmaları değerlendiren Ağırkaya mahalle muhtarı Mustafa Yılmaz memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi: ''Eskiden sorunlarımız vardı ancak çözülmüyordu. Mahalle ile ilgili sorunlarımızı ilettikten sonra belediye tarafından böylesi bir çalışma başlatıldı. Belediyeye teşekkür ederiz. 'Eskiden hizmet nedir bilmiyorduk. Ancak iki yıldır köyümüzün belediyeye bağlanmasıyla hizmet yüzü gördük. Belediye çalışmalarından memnunuz.” Şeklinde konuştu.

 

Mahalleli çocuklar ise yapılan çalışmalar konusunda belediyeye teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim