İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname ile Erciş Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, Göreve başladığı günden bu yana yapılan çalışmalarla birçok projeyi vatandaşların hizmetine sundu.

 

Erciş Belediyesince, ilçede tespit edilen sorunların çözülmesi konusunda hizmet seferberliği başlatılırken, vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak proje hazırlıklarına da başlandı. Belediyece, ilçe halkının rahat alışveriş yapmasını sağlamak ve ekonomiyi canlandırmak amacıyla ilçe merkezinde yeni semt pazarları oluşturulması için çalışmalara da hız verildi.

 

Aşağı TOKİ Sahil Kent Mahallesinde yürütülen çalışmalar çocuklar için oyun parkının yanı sıra 96 standın bulunduğu modern bir semt pazarı inşa edecek. İçinde sergi alanları, tiyatro, sinema, konferans, konser salonu gibi mekanların bulunacağı kültür merkezinin Nisan ayında ihalesi tamamlanarak temeli atılacak. Belediye ekipleri, birçok Mahallede stabilize çalışması ile birlikte alt yapısını güçlendirerek hizmete sundu. İlçede tamamlanarak hizmete giren otoparklarla şehir merkezindeki trafik sorunu rahatladı. 

Editör: TE Bilisim